Åre RK söker ridlärare

2018-09-10

Jobba som ridlärare i fantastiska Åre! Ridskolan ligger med utsikt över fjällvärlden och skidbackarna i Åre och vi erbjuder den bästa av två världar, hästar och fjälliv. 

Åre ridklubb är en ridskola med 250 medlemmar och ca 140 uppsittningar per vecka. Vi har idag 14 hästar i vår verksamhet, varav de flesta är ponnyer.

Våra ridande är idag mestadels barn i olika åldrar med olika mycket ridvana och vi har börjat utveckla vår vuxenverksamhet allt mer. I vår verksamhet erbjuder vi dessutom privatträningar på egen eller ridskolehäst, olika kurser och läger samt avsuttna aktiviteter för medlemmarna. Fortlöpande bedrivs olika projekt för att utveckla verksamheten.

Vi erbjuder ett roligt och omväxlande arbete och vi söker dig som brinner för att arbeta med människor, hästar och ridsport. Till dina uppgifter hör att planera, utveckla och genomföra lektioner några gånger i veckan. Tjänsten innebär även andra arbetsuppgifter såsom viss stalltjänst, träning av ridskolans hästar, barn- och ungdomsaktiviteter liksom olika klubbaktiviteter. Du får gärna vara en aktiv ryttare och ha utbildning i form av Hippolog/diplomerad Svensk Ridlärare, men vi välkomnar även sökande med annan bakgrund. Stor vikt läggs vid goda referenser.

Tjänsten är tillsvidare och på minimum 80 % och i takt med att verksamheten utvecklas kommer även tjänsten att utvecklas. Provanställning om 6 månader tillämpas. Tillträde enligt överenskommelse. Lön enligt avtal. Ansökningarna hanteras löpnade, så skicka in din ansökan så fort som möjligt.

Välkommen med din ansökan!

För ansökan ta kontakt med Catharina Utanskog, ordförande Åre ridklubb, utanskog.catharina@gmail.com  alt. 072-598 30 94

För frågor om ridskolan ta kontakt med Camilla Gradin, ridlärare ÅRK camilla@areridklubb.se alt. 070-674 78 13.

Läs mer om oss på vår hemsida

ÅreFoto: Jeanette Åslund

StrömsholmsHästmuseum

500 år av historia

Öppet varje dag i din mobil

Bilda en förening

Funderar Ni på att bilda en ridklubb? Så här kommer ni igång!

Läs mer
kastenman-iluster5

Jubileumsgalleri

1912-2012

Besök vårt galleri
Datamoln_652

Medlemsavgift

IT-stöd till föreningen.

Till Ridsportportalen

Huvudsponsor

Förbundssponsorer

Sponsorer

Hotellpartner

Medlemstidning

Annons