Gladö RS söker verksamhetschef

2018-09-06

Tillträde efter årsskiftet 2018/2019 enligt överenskommelse.

Gladö Ridsällskap är en ideell förening som sedan 1989 bedriver ridskoleverksamhet i Huddinge kommun söder om Stockholm. Vi har ca 400 medlemmar och ca 450 uppsittningar per vecka. Vi är en ridskola för hela familjen där alla ska känna sig välkomna.

På ridskolan finns 33 hästar och ponnys och vi erbjuder allt från knatteridning till mer tävlingsinriktade lektioner och kurser. Vi har en aktiv styrelse och många medlemmar som vill engagera sig.

Då vår nuvarande verksamhetschef kommer att gå i pension söker vi en ersättare.

Vi söker dig med gedigen erfarenhet från hästnäringen och som med stort engagemang vill leda och utveckla verksamheten i vår klubb.

Du är en van ledare med mångårig dokumenterad erfarenhet av personalansvar inom hästnäringen. Du är flexibel och har god förmåga till kommunikation och samarbete. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi förväntar oss att du kan lämna goda vitsord från tidigare arbetsplatser, liknande denna.

I tjänsten ingår administration samt ansvar för personal, hästar, anläggning och ridskoleverksamheten. I vårt dagliga arbete använder vi oss av ”My Club” som är ett webb-baserat medlemssystem. Föreningen kommer att bli din arbetsgivare.

Tjänsten utgår ifrån en heltid men arbetstiden kan anpassas efter önskemål.

Du är flexibel och har god förmåga till kommunikation och samarbete. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Tillsvidareanställning med tillträde efter årsskiftet 2018/19 enligt överenskommelse. Rekrytering sker löpande. Ansökan sker genom att skicka ett personligt brev, CV och löneanspråk till Ellinor Carlén på e-postadress, ellinor.carlen@gmail.com

Frågor besvaras av Ellinor Carlén (ordförande) 070-795 89 94, ellinor.carlen@gmail.com

Välkommen att höra av dig!

StrömsholmsHästmuseum

500 år av historia

Öppet varje dag i din mobil

Bilda en förening

Funderar Ni på att bilda en ridklubb? Så här kommer ni igång!

Läs mer
kastenman-iluster5

Jubileumsgalleri

1912-2012

Besök vårt galleri
Datamoln_652

Medlemsavgift

IT-stöd till föreningen.

Till Ridsportportalen

Huvudsponsor

Förbundssponsorer

Sponsorer

Hotellpartner

Medlemstidning

Annons