Gömmaregårdens RS söker instruktör

2018-09-14

Gömmargårdens Ridsällskap söker en person som är intresserad av att ha lektioner, samt övriga vid ridskola förekommande uppgifter såsom stalltjänst, tillridning av hästar, administration mm. Omfattning av tjänsten är för tillfället 50%, med möjlighet till utökning.

Gömmargårdens Ridsällskap är en ridskola i mindre format med ca 250 medlemmar. Vi ligger belägna i utkanten av Kungens Kurva, precis intill naturreservatet, en kort bilfärd från Stockholms innerstad. Hos oss rider barn och vuxna, allt från nybörjare till duktiga ryttare på både ponny- och häst. Gömmargården är främst inriktad på dressyr och drivs som en ideell förening med en styrelse. Vi har höga ambitioner om att vara en ridskola för alla, med god kvalité och kompetens!

Kvalifikationer

  • Ridledarkursen, SRL1-3, Hippolog, eller annan relevant bakgrund som vi finner likvärdig. 
  • Yrkeserfarenhet av att hålla lektioner på alla nivåer. 

Som person är du strukturerad, engagerad, trygg och positiv. Det är viktigt att du har en god pedagogisk förmåga där du får våra elever att känna glädje och utvecklas efter sina förutsättningar. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. 

Arbetsuppgifter:
Planera och genomföra ridlektioner. 

Lön och anställning

Lön enligt avtal. Tillsvidareanställning med provanställning 6 mån.  

Omfattning
50-75%

Tillträde
Snarast.

Sista ansökningsdag
2018-09-30

Vi ser fram emot din ansökan i form av ett personligt brev och CV som ska vara oss tillhanda så snart som möjligt. Vi anställer löpande. Välkommen att söka!

Skicka din ansökan till Anne Alm på info@gommargarden.se. Om du har frågor är du välkommen att ta kontakt med Anne Alm på 070-8117527.

StrömsholmsHästmuseum

500 år av historia

Öppet varje dag i din mobil

Bilda en förening

Funderar Ni på att bilda en ridklubb? Så här kommer ni igång!

Läs mer
kastenman-iluster5

Jubileumsgalleri

1912-2012

Besök vårt galleri
Datamoln_652

Medlemsavgift

IT-stöd till föreningen.

Till Ridsportportalen

Huvudsponsor

Förbundssponsorer

Sponsorer

Hotellpartner

Medlemstidning

Annons