Klagshamns RF söker ridlärare

2018-09-14

Vill du vara med och utveckla vår ridskola till en av de bästa? Vi söker dig som har ridlärare level I -II  som är positiv, engagerad och har passion för att undervisa.

Klagshamns Ryttarförening är Skänes första kvalitetsmärkta ridskola!. Vi finns på vackra Klagshamnsudden och har en alldeles unik utemiljö med ridstigar, utebanor intill havet samt en  nybyggd ridanläggning med toppmodernt stall och ett stort luftigt ridhus.

Vi söker dig som brinner för att arbeta med människor, hästar och ridsport. Du kommer att ingå i en arbetsgrupp som sätter hästar och elever i första rum och där vi alla från stallpersonal till verksamhetschef jobbar tillsammans. Hos oss finns det stor möjlighet att påverka ridskolans fortsatta utveckling. Vår huvudsakliga målgrupp är barn och ungdomar.

Du kommer att ha lektioner både teoretiska och praktiska samt det arbete som hör till före och efter. Viss arbetstid läggs på att utveckla våra lektionshästar. Arbetstiden är förlagd till vardagkvällar samt helg samt vissa eftermiddagar.

Du som söker ska vara en positiv person med mycket god pedagogisk och social förmåga. En självklarhet är att du tycker om att ta ansvar och att samarbeta med andra. Du tycker själv att ett bra arbete är gjort när ridskoleeleverna är nöjda, utbildningskvalitén är hög och stämningen är god.

Vi ser att du har Svensk Ridlärare Level 1 utbildning. Vi sätter stort värde på ledaregenskaper samt tidigare arbetslivserfarenhet inom ridläraryrket.

B-körkort är ett krav.

Tillträde enligt överenskommelse. Tjänstgöringsgraden är 75-100% och vi tillämpar provanställning på 6 månader. Lön enligt avtal. I enlighet med rekommendationer från Riksidrottsförbundet begär vi vid nyanställning, innan anställningskontrakt undertecknas, att få se utdrag ur polisens belastningsregister.

Frågor om tjänsten besvaras av ridskolechef Maria Gudmundsson på tel.nr 0709-413646. Mer info om föreningen hittar du på www.krf.nu.

Ansöker gör du genom att skicka ditt CV och ett personligt brev med referenser till maria@krf.nu  eller Klagshamns Ryttarförening, Box 13, 218 24 Bunkeflostrand. Intervjuer sker fortlöpande.

I Klagshamns Ryttarförening skapar vi upplevelser och minnen för livet och lägger grunden till ett livslångt hästintresse. Här hjälper vi alla varandra, alltid! Vi arbetar fortlöpande med att utveckla vår verksamhet till en effektiv och framåttänkande förening. KRF erbjuder verksamhet för barn, ungdomar och vuxna oavsett utbildningsnivå. Vi har även tävlingsverksamhet för lektionshästarna.

Våra Kärnord är:
KAMRATSKAP  -  RESPEKT  -  GLÄDJE

StrömsholmsHästmuseum

500 år av historia

Öppet varje dag i din mobil

Bilda en förening

Funderar Ni på att bilda en ridklubb? Så här kommer ni igång!

Läs mer
kastenman-iluster5

Jubileumsgalleri

1912-2012

Besök vårt galleri
Datamoln_652

Medlemsavgift

IT-stöd till föreningen.

Till Ridsportportalen

Huvudsponsor

Förbundssponsorer

Sponsorer

Hotellpartner

Medlemstidning

Annons