Upplandsdistriktet söker konsulent

2018-07-11

Upplands Ridsportförbund söker konsulent för tillsvidareanställning.

Upplands Ridsportförbund är ett av Svenska Ridsportförbundets 19 distriktsförbund. Inom distriktet finns cirka 40 ridklubbar som tillsammans har runt 6500 medlemmar. Distriktets verksamhet bygger på tre grundpelare:

  • Tävling
  • Ungdomsverksamhet
  • Utbildning, för både anställd personal på ridskolor samt förtroendevalda, ledare och funktionärer i distriktets verksamhet

Centralt i distriktets arbete är att stödja och hjälpa våra medlemsföreningar så att de kan driva och utveckla sin verksamhet. Det betyder att distriktskonsulenten är den sammanhållande länken mellan distriktsstyrelse, föreningar, Svenska Ridsportförbundet och andra intressenter. Detta kräver att du har en god kommunikativ förmåga och ett strukturerat arbetssätt. Distriktskonsulenten är distriktets ansikte utåt och ska företräda distriktsstyrelsens inriktning och beslut både gentemot föreningarna, föreningsmedlemmar och Svenska Ridsportförbundet centralt.

Hemsida

Vi söker dig som är driven och självgående med ett genuint serviceintresse. Tjänsten kräver dokumenterad erfarenhet av både administrativt arbete samt av arbete med webb och sociala medier. Du formulerar dig väl i skrift och har god ekonomisk förståelse med vana att göra kalkyler samt att ta in offerter. Du är van vid att arbeta i och driva projekt och tycker det är roligt att både planera, genomföra och följa upp utbildningsinsatser och andra projekt. Tjänsten kräver erfarenhet av ideellt föreningsliv inklusive samspel mellan förtroendevalda och tjänstemän samt god kunskap om ridsporten. Erfarenhet som utbildare är meriterande. Körkort och tillgång till bil är ett krav.

Du har goda datorkunskaper i Officepaketet, word och excel.

Vi erbjuder ett omväxlande och utmanade jobb där du möter många människor inom ridsporten och blir del av ridsportens utveckling på regional nivå. Distriktet har sitt kansli i Uppsala vilket blir arbetsplats för distriktskonsulenten.

Varaktighet – tillsvidareanställning, provanställning 6 månader

Tillträde – enligt överenskommelse så snart som möjligt

Arbetstid/Varaktighet – heltid, provanställning tillämpas. Arbetstiden är verksamhetsanpassad och delvis förlagd till kvällar och helger. Arbetsplatsen ligger i Uppsala.

Lön – fast månadslön

Kontaktperson – Gudrun Orava, ordförande, 070-9620342, gudrun@orava.com

Ansökan
Skicka din ansökan med personligt brev, CV samt referenser. Urval sker löpande. Sista ansökningsdag 17 augusti. Arbetsprov kan krävas.

Ansök via e-post gudrun@orava.com

Välkommen med din ansökan!

StrömsholmsHästmuseum

500 år av historia

Öppet varje dag i din mobil

Bilda en förening

Funderar Ni på att bilda en ridklubb? Så här kommer ni igång!

Läs mer
kastenman-iluster5

Jubileumsgalleri

1912-2012

Besök vårt galleri
Datamoln_652

Medlemsavgift

IT-stöd till föreningen.

Till Ridsportportalen

Huvudsponsor

Förbundssponsorer

Sponsorer

Hotellpartner

Medlemstidning

Annons