Gömmaregårdens RS söker Ridskolechef

2018-11-06

Gömmargårdens Ridsällskap är en ridskola med ca 250 medlemmar, 20 hästar/ponnyer och har ca 270 uppsittningar/vecka. Vi ligger belägna i utkanten av Kungens Kurva, precis intill naturreservatet.

Med endast en kort bilfärd från Stockholms innerstad, ett stenkast från Sveriges största handelsplats och närheten till naturen har vi ett unikt läge på vår ridskola. Hos oss rider barn och vuxna, allt från nybörjare till duktiga ryttare, på både ponny- och häst. Gömmargården är främst inriktad på dressyr och drivs som en ideell förening med en engagerad styrelse. Vi har höga ambitioner om att vara en ridskola för alla, med god kvalité och kompetens!

Nu har du chansen att få ett riktigt toppenjobb! Vi har både en ridskolechefstjänst samt en ridlärartjänst ute på annons, och möjligheterna att påverka innehåll, upplägg och omfattning är ganska stora. Vi söker dig som är en duktig och engagerad ridlärare och ryttare, gärna med tidigare erfarenhet av ledarskap inom ridskoleverksamhet.

Tillsammans med styrelsen sätter du riktlinjerna, där du drivs av att utveckla personal, elever, hästar och verksamhet. Du är ett gott föredöme och sätter hästarnas välmående i fokus, samt ser ridskolan som en mötesplats där alla är välkomna och kan utvecklas. Tillsammans satsar vi på att bli Stockholms bästa ridskola! Möjligheterna är många!

Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna består av ridlektioner, kurser och övriga aktiviteter, utbilda ridskolans ponnyer/hästar, ansvar för stall och hästar, personalansvar, administration samt budgetansvar. Vi använder oss av Hippocrates för att sköta administrationen kring ridskoleverksamheten och Fortnox för ekonomin. Som de flesta ridlärarjobb innehåller tjänsten kvällsarbete ett par kvällar i veckan samt i viss mån förekommer helgarbete vid kurser, tävlingar mm.

Kvalifikationer

  • Lägst SRL II, eller annan relevant bakgrund som vi finner likvärdig.
  • Yrkeserfarenhet av att hålla lektioner på alla nivåer.
  • Tidigare erfarenhet av ledarskapsuppdrag samt administrativa arbetsuppgifter är meriterande.

Som person är du strukturerad, engagerad, trygg och positiv, med en god pedagogisk och social kompetens. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Tjänstens omfattning
Tjänsten är ca 75%, men vi är öppna för diskussion.

Lön och förmåner
Lön enligt överenskommelse. Möjlighet till stallplats för egen häst.

Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.

Sista ansökningsdag
2018-12-15

Vi ser fram emot din ansökan i form av ett personligt brev och CV som ska vara oss tillhanda så snart som möjligt. Vi anställer löpande. Välkommen att söka! Skicka din ansökan till Anne Alm på info@gommargarden.se.

Om du har frågor är du välkommen att ta kontakt med Anne Alm på 070-8117527.

StrömsholmsHästmuseum

500 år av historia

Öppet varje dag i din mobil

Bilda en förening

Funderar Ni på att bilda en ridklubb? Så här kommer ni igång!

Läs mer
kastenman-iluster5

Jubileumsgalleri

1912-2012

Besök vårt galleri
Datamoln_652

Medlemsavgift

IT-stöd till föreningen.

Till Ridsportportalen

Huvudsponsor

Förbundssponsorer

Sponsorer

Hotellpartner

Medlemstidning

Annons