Svenska Ridsportförbundet söker Sponsoransvarig

2019-01-07

som tillsammans med befintliga och nya partners skapar framgångsrika sponsorsamarbeten i ett av Sveriges största idrottsförbund.

Svenska Ridsportförbundet är ett av de största idrottsförbunden i Sverige och med kraft av ideella föreningar utvecklar vi ridsport med kvalitet, för alla – hela livet.
Vår verksamhet är omfattande och omväxlande. Vi arbetar med tävlingsverksamhet, från bredd till elit och utbildnings- och ridskoleverksamhet. På Svenska Ridsportförbundets kansli i Strömsholm arbetar 40 personer varav åtta inom marknad och kommunikation.
 
Som sponsoransvarig ansvarar du för försäljning och utveckling av förbundets sponsorrättigheter. Du utvecklar idéer och koncept för framgångsrika samarbeten med befintliga och nya partners. Du planerar, genomför och följer upp aktiviteter som skapar värde för Svenska Ridsportförbundet och våra partners.
 
Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet från försäljning av rättigheter/sponsoravtal eller liknande. Du har erfarenhet från idé och konceptförsäljning och är van att arbeta operativt och målorienterat för att nå resultat. Du passar in i en mindre organisation där kommunikation och samarbete är nyckelord för att lyckas. Det är också viktigt att du är van att arbeta självständigt och kan hantera både små och större uppgifter parallellt. Eftersom Svenska Ridsportförbundet är en ideell organisation är det positivt om du har tidigare erfarenhet, som anställd eller ideell, från liknande verksamhet.
 
Som person är du driven, lyhörd och lösningsorienterad. Du gillar att arbeta tillsammans med andra och har lätt för att vinna förtroende. Du har förmågan att sälja in idéer och projekt internt och externt. Du är noggrann och dina uppdrag levereras med hög kvalitet inom utsatt tid. Du är kreativ, positiv och ser möjligheterna i ditt arbete.
Tjänstens omfattning är heltid, tillsvidare och tillträds enligt överenskommelse. Placeringsort är Strömsholm.
 
Skicka din ansökan med cv och personligt brev till:
Svenska Ridsportförbundet, Camilla Sand, Ridsportens Hus, 734 94 Strömsholm eller till camilla.sand@ridsport.se senast den 16 januari 2019. Vi avser att kalla till intervju den 23 januari.
 
Vid frågor kontakta Camilla Sand, marknadschef, 070-979 56 76.
 
Läs mer om Svenska Ridsportförbundet HÄR 
StrömsholmsHästmuseum

500 år av historia

Öppet varje dag i din mobil

Bilda en förening

Funderar Ni på att bilda en ridklubb? Så här kommer ni igång!

Läs mer
kastenman-iluster5

Jubileumsgalleri

1912-2012

Besök vårt galleri

Huvudsponsor

Förbundssponsorer

Sponsorer

Hotellpartner

Samarbetspartner

Annons