Gömmaregårdens RS söker ridlärare

2019-05-15

Engagerad ridlärare sökes till Gömmargårdens Ridsällskap.

Nu har du chansen att tillsammans med oss fortsätta att utveckla vår mysiga ridskola! Vi söker dig som är en duktig och engagerad ridlärare och ryttare som sätter hästarnas välmående i fokus.  Tillsammans med kompetenta kollegor och engagerade medlemmar och styrelse gör vi ridskolan till en mötesplats där alla är välkomna och kan utvecklas.

Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna består av att planera och genomföra ridlektioner, kurser och övriga aktiviteter. Utbildning av ridskolans ponnyer och hästar samt ta hand om stall och anläggning tillsammans med kollegorna. Som de flesta ridlärarjobb innehåller tjänsten arbete på kvällar och i viss mån helger.

Utifrån dina tidigare erfarenheter och kunskaper är möjligheterna ganska stora att påverka upplägg och ansvarsområden i tjänsten.

Kvalifikationer
Vi ser gärna att du har SRL II, eller annan relevant bakgrund som vi finner likvärdig.

Som person är du lösningsorienterad, engagerad, och positiv, med en god pedagogisk och social kompetens. Det är en förutsättning att du har en prestigelös och teamorienterad inställning.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Tjänstens omfattning
Tjänstens omfattning (50-100%) kan diskuteras utifrån önskemål, kompetens och upplägg!

Lön och förmåner
Lön och förmåner enligt överenskommelse och kollektivavtal. Möjlighet till stallplats för egen häst kan diskuteras.

Tillträde Augusti 2019

Sista ansökningsdag 2019-06-10

Frågor? Varmt välkommen att  höra av dig till Anne Alm (tf ridskolechef)  på 070-8117527 eller till Jessica Henriksson (styrelseledamot) på tel 0700- 920300

Har vi lyckats fånga ditt intresse? Roligt! Då ser vi fram emot din skriftliga ansökan så snart som möjligt.  Maila till: info@gommargarden.se

Gömmargårdens Ridsällskap är en ridskola med ca 250 medlemmar, 20 hästar/ponnyer och har ca 270 uppsittningar/vecka. Vi ligger belägna i utkanten av Kungens Kurva, precis intill naturreservatet. Med endast en kort bilfärd från Stockholms innerstad, ett stenkast från Sveriges största handelsplats och närheten till naturen har vi ett unikt läge på vår ridskola. Hos oss rider barn och vuxna, allt från nybörjare till duktiga ryttare, på både ponny- och häst. Gömmargården är främst inriktad på dressyr och drivs som en ideell förening med en engagerad styrelse. Vi har höga ambitioner om att vara en ridskola för alla, med god kvalité och kompetens!

StrömsholmsHästmuseum

500 år av historia

Öppet varje dag i din mobil

Bilda en förening

Funderar Ni på att bilda en ridklubb? Så här kommer ni igång!

Läs mer
kastenman-iluster5

Jubileumsgalleri

1912-2012

Besök vårt galleri

Huvudsponsor

Förbundssponsorer

Sponsorer

Hotellpartner

Samarbetspartner

Annons