Hylte RF söker ridinstruktör

2019-04-16

Hylte Ryttarförening söker Ridinstruktör med verksamhetsansvar, ca 30 h/v.

Vi är en mindre klubb belägen i Rydöbruk, ca 4 mil norr om Halmstad. På vår anläggning har vi ett ridskolestall och ett privatstall. Vi har ett ridhus som har måtten 20*40m och en belyst uteridbana som är nästan dubbelt så stor. Vi har dessutom underbara ridvägar i vår närmiljö. Vi har ca 100 ridande elever och bedriver ridskola för barn och vuxna, för personer med funktionsnedsättning, för nybörjare och för mer avancerade ryttare. 

Den person vi söker ska ha det övergripande ansvaret för ridskoleverksamheten och hästhållningen på ridskolan och planera och genomföra rid- och teorilektioner för elever på olika nivåer. Du ansvarar också för utbildning och tillridning av våra hästar. Dessutom planerar och genomför du aktiviteter vid ridskoleuppehåll samt planerar för aktiviteter utöver ridskoleverksamhet t ex klubbtävlingar och lagtävlingar. Du ansvarar för det fodervärdessystem som tar hand om hästarna på helgdagar. Du har också en arbetsledande roll för klubbens övriga anställda och ansvarar för fakturaunderlag och hantering av flera externa kontakter.

Som person är du lätt att samarbeta med, duktig på att kommunicera och har god ordning och reda och brinner för att utveckla människor. Du har en genuin hästkunskap och vi ser helst att du är utbildad ridinstruktör eller hippolog.

Arbetet är huvudsakligen förlagt till eftermiddagar och kvällar men även helgdagar kan förekomma. Avtalsenlig lön betalas och vi följer gällande kollektivavtal. Sista ansökningsdag är 2019-04-30 och ansökningarna hanteras löpande. Tillträde omgående.

För frågor och ansökningar kontakta ordförande Susanne Sjökvist tel 070-580 46 02 eller Anna Holmén tel 070-537 72 28 på kvällstid.

StrömsholmsHästmuseum

500 år av historia

Öppet varje dag i din mobil

Bilda en förening

Funderar Ni på att bilda en ridklubb? Så här kommer ni igång!

Läs mer
kastenman-iluster5

Jubileumsgalleri

1912-2012

Besök vårt galleri

Huvudsponsor

Förbundssponsorer

Sponsorer

Hotellpartner

Samarbetspartner

Annons