Theleborgs RS söker instruktör

2019-04-25

Theleborgs Ryttarsällskap i Växjö söker ridinstruktör.

Om dig

Engagerad och gärna erfaren ridinstruktör sökes till Theleborgs Ryttarsällskap i Växjö!

Söker du ett stimulerande jobb där du får delta i utvecklingen av såväl elever och hästar som verksamhet?

Vi söker dig med ett sunt hästtänk och glatt humör, som brinner för att våra hästar ska må bra och vill vara med och driva verksamheten framåt. Vi ser att du är utbildad minst Svensk Ridlärare I men gärna Svensk Ridlärare II, enligt Svenska Ridsportförbundets standard. Du ska ha gedigen hästkunskap och på ett professionellt, engagerat och pedagogiskt sätt kunna instruera våra elever för att gynna deras utveckling på bästa sätt. Allt ifrån små barn som sitter upp för första gången till ryttare med mångårig erfarenhet kan förekomma i undervisningen. Som person ska du ha lätt för att samarbeta och kunna se lösningar på problem som uppstår. Du ska vara flexibel och ansvarsfull. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och erfarenhet. Goda referenser är ett krav.

Din profil

Du är utbildad minst Svensk Ridlärare I.

Du har lätt för att samarbeta och ta ansvar.

Du är positiv och lösningsbenägen.

Dina arbetsuppgifter

Den främsta arbetsuppgiften är som ridinstruktör men i arbetet ingår även ansvarsområden som delas med övrig personal och även utbildning av verksamhetens hästar. Stalltjänst och viss verksamhetsnära administration kan förekomma.

Om anställningsvillkoren

Lön enligt kollektivavtal.

Tjänsten är en tillsvidareanställning där tjänstgöringsgrad kan diskuteras med provanställning i 6 månader. Helg- och kvällstjänst enligt schema. Med start höstterminen 2019.

Arbetsplats

Stallvägen 10
352 56 VÄXJÖ

Theleborgs Ryttarsällskap är en mysig ridskola i anrik miljö belägen precis i utkanten av centrala Växjö med naturen runt husknuten. Vår anläggning har anor sedan 1850-talet då den användes som slottstall och charmen finns kvar ännu idag. Anläggningen rymmer ca  20 ridskolehästar, 15 platser för privat uppstallning med utrymme att ta med sin egen häst och har både ridbana och ridhus. Runt om anläggningen breder hagar ut sig som i sin tur gränsar mot ett naturreservat med mängder av fina ridvägar. På Theleborgs Ryttarsällskap har vi cirka 170 uppsittningar per vecka, både på storhäst och ponny, och vår ambition är att utbilda ryttare med bred kunskap och ett gott horsemanship. Förutom vår ordinarie verksamhet med elever på nybörjarnivå till specialgrupp satsar vi även på funkisverksamhet.

www.theleborgsryttarsallskap.se

Kontaktinformation och ansökan

Malin Engström, Personalansvarig
personal@theleborgsrs.se
0709-834170

Sök jobbet senast den 20 maj 2019

StrömsholmsHästmuseum

500 år av historia

Öppet varje dag i din mobil

Bilda en förening

Funderar Ni på att bilda en ridklubb? Så här kommer ni igång!

Läs mer
kastenman-iluster5

Jubileumsgalleri

1912-2012

Besök vårt galleri

Huvudsponsor

Förbundssponsorer

Sponsorer

Hotellpartner

Samarbetspartner

Annons