Torsby RK söker instruktör/ridlärare

2019-04-24

Torsby Ridklubb söker en instruktör till vårt team. Är du den vi söker?

Dina kvalifikationer

Du är ansvarstagande, engagerad och professionell i din yrkesutövning. Du ska förespråka en god hästhållning och ta hand om våra besökare på ett positivt och proffsigt sätt.

Du är en duktig pedagog och kan stimulera dina elever att utveckla sitt ridande och sina teoretiska kunskaper utifrån sin nivå.

Du har utvecklande förhållningssätt, det vill säga att du ser det som självklart att utveckla verksamheten, förnya, förbättra, effektivisera och uppmärksamma sådant som kan göras bättre. Du vill driva ridskolan framåt tillsammans med styrelse, personal och medlemmar.

Du är ansvarstagande, gillar ordning och reda, och har förmåga att kunna prioritera ditt arbete. Du behöver kunna arbeta självständigt men också kunna jobba bra tillsammans i grupp och vara beredd att hugga i där det behövs.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Arbetsuppgifter

I dina arbetsuppgifter ingår:

  • Ridundervisning på olika nivåer
  • Att planera och leda aktiviteter/kurser på olika nivåer och teman
  • Stalltjänst, såsom mockning, fodring, in- och utsläpp, vård av utrustning och ansvar för hästarnas välbefinnande
  • Skötsel av anläggningen
  • Visst administrativt arbete

Om oss

Torsby Ridklubb har funnits sedan 1970 och är en ridskola som är öppen för alla, oavsett om du är tjej eller kille, ung eller gammal, med eller utan häst. Alla är välkomna!

Torsby Ridklubb äger och driver sin anläggning. Vi finns i norra Värmland, 10 mil norr om Karlstad och har cirka 200 medlemmar. Vi bedriver verksamhet i stort sett året runt. Vi har ett relativt nybyggt isolerat ridhus, 20 x 48 meter, två utebanor och fina ridvägar i omgivningarna. På anläggningen finns plats för 20 hästar, varav tio tillhör ridskolan.

Våra medlemmar är engagerade och hjälps åt att driva klubben bl.a. genom att ställa upp som funktionärer på diverse kringarrangemang och att hålla stallet igång under helgerna, genom stalljour.

Om tjänsten

Utbildning: SRL 1 eller motsvarande kompetens

Körkort B

Anställning: Tillsvidareanställning med provanställning i sex månader. Tjänsten är på 60 % men med möjlighet till mer. Den innefattar arbete på dagtid, kvällstid och ibland helger.

Lön: Månadslön, individuell lön, ange löneanspråk.

Tillträde: 29 juli 2019 eller enligt överenskommelse.

Möjlighet att ta med egen häst finns.

Övrigt

I Torsby finns fantastisk natur. Du kan åka skidor året runt, antingen i världens längsta skidtunnel eller på natursnö på någon av de många anläggningarna i kommunen. Här finns både sjukhus och badhus, tåg och flyg (två avgångar per dag till Arlanda). Läs mer på: www.torsby.se.

Ansökan

Skriftlig ansökan med referenser skickas via e-post till ordförande Frida Johansson mitzieee@hotmail.com.
Sista ansökningsdag är 10 juni 2019. Rekrytering sker löpande, så vänta inte till sista dagen med din ansökan, vi kommer att intervjua löpande.

Vill du veta mer, hör gärna av dig till Frida Johansson på tfn 070-604 59 88 eller på e-post till mitzieee@hotmail.com

Välkommen med din ansökan!

StrömsholmsHästmuseum

500 år av historia

Öppet varje dag i din mobil

Bilda en förening

Funderar Ni på att bilda en ridklubb? Så här kommer ni igång!

Läs mer
kastenman-iluster5

Jubileumsgalleri

1912-2012

Besök vårt galleri

Huvudsponsor

Förbundssponsorer

Sponsorer

Hotellpartner

Samarbetspartner

Annons