FOTO: Mikael Sjöberg

Vi söker administrativ chef

2019-05-14

Vill du vara en del av svensk ridsports framgång och en viktig kugge i vår fortsatta utveckling? Svenska Ridsportförbundet söker Administrativ chef 

Svenska Ridsportförbundet är ett av de största idrottsförbunden i Sverige och genom våra ideella föreningar utvecklar vi ridsport med kvalitet, för alla hela livet. Vår verksamhet är omfattande och omväxlande och vi arbetar främst med tävlings - och utbildningsverksamhet. På Svenska Ridsportförbundets kansli i Strömsholm arbetar 40 personer.

På administrativa avdelningen arbetar åtta medarbetare med bland annat ekonomi, HR, IT och digitalisering, juridik och intern service. Uppdraget innebär att du leder och utvecklar arbetet inom avdelningen och har budget- och personalansvar. Ett viktigt uppdrag är också att bidra till hela förbundets fortsatta utveckling i linje med strategi Ridsport 2025 och vara samordnande i frågor som rör verksamhetsplanering och uppföljning.
Som administrativ chef rapporterar du till generalsekreteraren och ingår i kansliets ledningsgrupp.

Vi söker dig som vill och har förmågan att utveckla det administrativa arbetet tillsammans med medarbetarna. Du har en relevant högskoleutbildning och några års chefserfarenhet inom det administrativa området. Du är en tydlig ledare med förmågan att entusiasmera och du har drivit framgångsrikt utvecklings- och förändringsarbete i en komplex miljö.

Du trivs i en mindre organisation där helhetssyn, ansvarstagande och samarbete är nyckelord för att lyckas. Du är van att arbeta självständigt och kan hantera både små och större uppgifter parallellt. Som person är du drivande, lyhörd, lösningsinriktad och bra på att kommunicera. Du är bra på att samarbeta och har ett konstruktivt förhållningssätt. Du har viljan och förmågan att arbeta med såväl operativ verksamhet som strategiska utvecklingsfrågor på ett effektivt och metodiskt sätt.

Eftersom Svenska Ridsportförbundet är en ideell organisation är det positivt om du har tidigare erfarenhet från liknande verksamhet.

Tjänstens omfattning är heltid, tillsvidare och tillträds enligt överenskommelse.
Placeringsort är Strömsholm.
 
Skicka din ansökan med cv och personligt brev till:
Svenska Ridsportförbundet, Agneta Hellström, Ridsportens Hus, 734 94 Strömsholm eller till agneta.hellstrom@ridsport.se senast den 2 juni. Vi avser att kalla till intervjuer den 7 och 10 juni.

Vid frågor kontakta Annika Tjernström, generalsekreterare, 070-979 56 50.
Läs mer om Svenska Ridsportförbundet på www.ridsport.se

StrömsholmsHästmuseum

500 år av historia

Öppet varje dag i din mobil

Bilda en förening

Funderar Ni på att bilda en ridklubb? Så här kommer ni igång!

Läs mer
kastenman-iluster5

Jubileumsgalleri

1912-2012

Besök vårt galleri

Huvudsponsor

Förbundssponsorer

Sponsorer

Hotellpartner

Samarbetspartner

Annons