Trångt hos Folksam när ridsportare från hela Sverige intog huset!
FOTO: Svenska Ridsportförbundet

Historiskt möte hos Folksam

2016-02-23

Under tisdagen hölls ett historiskt möte när Svenska Ridsportförbundets huvudsponsor Folksam bjöd hem alla ridsportdistrikt för en informations- och diskussionsdag.

I stort sett alla ridsportdistrikt, från Norrbotten i norr till Skåne i söder, hade tagit sig till Stockholm för att träffa Folksam och diskutera prioriterade områden ur distriktsperspektiv.

Folksam lägger i sin satsning på ridsporten extra stor vikt på utbildning och ungdom, något som välkomnades av distrikten. 
- Mer fokus på bredden, önskade bland andra Lollo Magnusson från Västmanlands och Södermanlands Ridsportförbund.

Flera spännande satsningar är på gång och Folksam är från i år ny titelsponsor till de båda landsomfattande serierna Folksam Elitallsvenska och Folksam Ponnyallsvenska

Att hästkunskapen är hög hos Folksam råder det ingen tvekan om. Bland medarbetarna visade det sig finnas såväl dressyrdomare som hoppryttare och lantbrukare med egen hästgård.

- Vårt hjärta klappar för ridsporten och när man väl är inne hos oss brukar det vara svårt att ta sig ut igen. Vi bygger gärna långsiktiga relationer, menade Lars-Inge Svensson, Chef Affär Idrott på Folksam, som också kunde berätta hur man jobbar framgångsrikt tillsammans med Fotbollförbundet, Friidrottsförbundet, Skidförbundet och Handikappidrott och dövidrott.
Tillsammans med dessa förbund är Svenska Ridsportförbundet en av Folksams fem prioriterade samarbetspartners. 

Läs mer om Svenska Ridsportförbundets och Folksams samarbete. 

Bilda en förening

Funderar Ni på att bilda en ridklubb? Så här kommer ni igång!

Läs mer
kastenman-iluster5

Jubileumsgalleri

1912-2012

Besök vårt galleri
Datamoln_652

Ridsportportalen

IT-stöd till föreningen.

Till Ridsportportalen

Huvudsponsor

Förbundssponsorer

Sponsorer

Hotellpartner

Medlemstidning

Annons