Bästa adressen till Årets fest. Välkommen till Grand Hôtel.
FOTO: Grand Hotel

Du är välkommen på årets fest!

2017-10-31

Fira det fantastiska ridsportåret 2017 med guldgala bland glada hästvänner. Varmt välkommen till Ryttargalan på Grand Hôtel i Stockholm den 29 november. Boka biljett senast 1 november!

2017 går till historien som ett av de mest framgångsrika hittills. Och grandiosa framgångar ska förstås firas på Grand! Kom och fira med oss när Ryttargalan för första gången flyttar till vackra och nyrenoverade Vinterträdgåren på Grand Hôtel i Stockholm.

Grand Vinterträdgården

Boka din biljett via ticketmaster.se 

Grand Hôtel Stockholm har varit hem för celebriteter, storslagna evenemang och helt vanliga livsnjutare sedan 1874. Den allra första Nobelsupén hölls faktiskt just på Grand Hôtel 1901. Vinterträdgården som invigdes 1909 var det nya innestället när jazzen slog igenom på 1930-talet och dansstället nummer ett under krigsåren. Nu dukar vi för första gången upp för Ryttargala i de historiska salarna och lovar att du som gäst både kommer att uppleva både  historiens vingslag och årets sköna medaljyra på ett festligt sätt under galan.

- Vi är så oerhört stolta över alla ridsportframgångar och kraften i sporten och ser fram emot att hylla alla våra hjältar på galan, säger Camilla Sand, marknadschef på Svenska Ridsportförbundet.

Ridsport för alla – hela livet är Svenska Ridsportförbundets paroll och Ryttargalans signum är hyllningarna av såväl sportsliga utmärkelser som den breda sporten. Ny kategori för året är Årets ridskolehäst  Alla kategorier och hur du nominerar här.

2016-års gala ägde rum på Rondo i EM-staden Göteborg och i samband med Gothenburg Horse Show. 
Nu är galan tillbaka i Stockholm och blir en upptakt till Sweden International Horse Show. 
- Ryttargalan har utvecklats till en stolt tradition och vi jobbar hela tiden med att utveckla konceptet för att ge våra hästvänner bästa tänkbara upplevelse. Att få bjuda in till gala på Grand känns fantastiskt roligt.

Alla (från 18 år) är varmt välkomna.  Det blir en garanterat festlig kväll.
Galan är självfinansierad och priset har legat fast under senare år, 1 495 kr. 

Ryttargalan arrangeras i samarbete med Folksam, ATG, Saab, Resia, Krafft, Equi Tours, K9, Tidningen Ridsport, Berendsen, Strokirk Landströms Tryckeri och Törnrosa Blommor.

Kategorier på galan: Årets prestation, Årets eldsjäl, Årets ridskola, Årets hästskötare, Årets häst, Årets kämpe, Årets hederspris, Årets uppfödare, Årets ridskolehäst Ny kategori!, Årets ridlärare, Årets ryttare/kusk, Årets komet, Morgondagens häst och Morgondagens stjärna.

Fakta Ryttargalan 2017
Tid: 29 november från 17.30
Plats: Vinterträdgården, Grand Hôtel, Stockholm
Biljetter: via ticketmaster.se 
Pris: 1 495 kr inkl moms 
InkluderarTrerätters galameny, underhållning, dans och oförglömlig kväll.
Eftersläppsbiljetter: från kl 23.00, släpps en vecka innan galan. Pris: 200 kr
Minimiålder: 18 år
Klädsel: Mörk kostym

Läs mer om Ryttargalan här

Pristagare 2016

StrömsholmsHästmuseum

500 år av historia

Öppet varje dag i din mobil

Bilda en förening

Funderar Ni på att bilda en ridklubb? Så här kommer ni igång!

Läs mer
kastenman-iluster5

Jubileumsgalleri

1912-2012

Besök vårt galleri
Datamoln_652

Medlemsavgift

IT-stöd till föreningen.

Till Ridsportportalen

Huvudsponsor

Förbundssponsorer

Sponsorer

Hotellpartner

Medlemstidning

Annons