FOTO: Mikael Sjöberg

Välj smart - för en bra förening

2018-10-09

Valberedningen har en nyckelfunktion i föreningen och deras arbete är en förutsättning för att demokratin i föreningen ska säkerställas. Nu finns en ny upplaga av ”Välj smart”, som stöd i valberedningens arbete.

En bra valberedning ger en bra styrelse som ger en bra förening. Valberedningen är föreningsmedlemmarnas viktigaste instrument för att skapa och bibehålla en fungerande styrelse. En styrelse som på ett tryggt och stabilt sätt ska föra föreningens verksamhet framåt.

Välj smart ger svar på frågor som varför det finns en valberedning och vad den behöver göra. Det finns också underlag för diskussionsfrågor och tips på hur valberedningen arbetar över året, inte bara precis innan årsmötet.

Välj Smart (pdf)

StrömsholmsHästmuseum

500 år av historia

Öppet varje dag i din mobil

Bilda en förening

Funderar Ni på att bilda en ridklubb? Så här kommer ni igång!

Läs mer
kastenman-iluster5

Jubileumsgalleri

1912-2012

Besök vårt galleri

Huvudsponsor

Förbundssponsorer

Sponsorer

Hotellpartner

Samarbetspartner

Annons