Pressmeddelanden - Svenska Ridsportförbundet

Pressmeddelanden

Välkommen till Svenska Ridsportförbundets pressrum. Här hittar du pressmeddelanden, ryttarbiografier, mästerskapsresultat med mera. Kontakt: Lotta Amnestål, informationschef, 0709-79 56 35

Äntligen är den här. Tävlingen som ska sätta unga svenska dressyrryttare i det internationella rampljuset och som förbundskapten Bo Jenå länge längtat efter. Den internationella dressyren är tillbaka på Flyinge med Saab International Grand Prix Dress...
 
Henrik Ankarcrona, förbundskapten i hoppning, har bestämt sig. Det blir Stephanie Holmén som tar plats som femte ryttare i den svenska hopptruppen till Ryttar-VM i Tryon, USA, 11-23 september.
 
Svenska Ridsportförbundet och Centrala Ungdomssektionen tillsammans med ridsportare från distriktsungdomssektioner och föreningar gick tillsammans i Prideparaden i Stockholm 4 augusti 2018.
 
Lag-SM i dressyr avgörs i helgen på Aledals Ridcenter på Öland. Det är tredje gången Ostkustens Dressyrryttare står som arrangör för mästerskapet och i år är 17 lag anmälda. Ett av dem består av tre ryttare från samma familj.
 
Med dryga månaden kvar till invigningen presenterar Svenska Ridsportförbundet truppen till det samlade Ryttar-VM 2018.
 

Swedish teams for WEG 2018

(2018-07-30 13:30)
The Swedish Equestrian Federation presented their teams for FEI World Equestrian Games on Monday.
 
Butikskedjan Granngården, sedan tidigare samarbetspartner till Svenska Ridsportförbundet, utökar sitt engagemang i ridsporten och blir särskild partner till svenska hopplandslaget.
 
Det blir en stenhård fight om SM-medaljerna på Åby Ridarena i helgen. Mästare för seniorer, young rider och juniorer kommer att få sina medaljer efter tre tuffa omgångar. - Läget är under kontroll, säger tävlingsledare Carina Olofsson som välkomnar a...
 
27-30 september blir det internationell dressyr på Flyinge, Saab International Grand Prix Dressage. Det blir tävlingar av högsta klass med vackra Flyinge som inramning.
 
Inbjudan till presskonferens
 

Stor SM-helg i ridsporten

(2018-07-16 13:00)
Det blir tätt på given med SM-titlar när ridsporten har inte mindre än fyra SM under samma helg. För ponnyryttarna är det SM både i hoppning och dressyr, sportkörningen har sitt SM och distansryttarna gör upp i ett spännande lag-SM samma helg.
 
Det svenska Young rider-laget (U21) i fälttävlan tog hem ett brons på Europamästerskapet i Frankrike på söndagen.
 
Det svenska Young rider-laget tog hem ett brons på Europamästerskapet i Frankrike på torsdagen. Det var Sveriges tredje EM-brons för Young rider på fyra år.
 
Österlens Ridklubb är bäst i Sverige på laghoppning, svenska mästare och vinnare av finalen i Folksam Elitallsvenska. - Vi gillar att vara ettor, sa Olof Smith för dagen supporter, tränare och femte ryttare i laget.
 
Det är snart dags för de åtta lag som kvalificerat sig vidare från semifinalen att göra upp om vem som ska bli svensk mästare i laghoppning i Folksam Elitallsvenska under Falsterbo Horse Show den 7 och 8 juli 2018.
 
En hyllning från svenska folket till musikern Tim Bergling – Avicii . Hela Sveriges Häst har fått namnet D´Avicci
 
Välkommen till pressträff och lansering av Hästmuseum Strömsholm, Nordens första hästmuseum
 
Efter helgen avgörande omgångar är det klart vilka lag som får rida semifinal i Folksam Elitallsvenska på Strömsholm andra helgen i juni.
 
Patrik Kittel, fyra i världscupfinalen i dressyr den gångna helgen, kommer till Linköping på lördag den 21 april.
 
För första gången deltar Sverige med ett lag på VM i Working Equitation. Tre svenska ryttare åker till Working Equitation World Championship i München den 10-13 maj.
 
telefon-kontakt

Presskontakt

Så når du oss
mynewsdesk logga

Pressmeddelanden

Besök vårt pressrum på MyNewsDesk för att läsa pressmeddelanden, hitta bilder, kontaktuppgifter mm.

Svenska Ridsportförbundet på MyNewsdesk
Malin Baryard Johnsson1 161123 RT

Sweden Int Horse Show

Besök Pressrummet på MyNewsdesk

29 november-2 december 2018
logo GHS

Gothenburg Horse Show

Besök Pressrummet på MyNewsdesk

20-25 februari 2018

Huvudsponsor

Förbundssponsorer

Sponsorer

Annons