Pressmeddelanden

Välkommen till Svenska Ridsportförbundets pressrum. Här hittar du pressmeddelanden, ryttarbiografier, mästerskapsresultat med mera. Kontakt: Lotta Amnestål, informationschef, 0709-79 56 35

Triss i världscupsatsning

(2017-09-22 13:00)
15 oktober drar världscupen i hoppning, Longines FEI World Cup, igång i Oslo. 13 kval väntar innan den stora världscupfinalen i Paris i april. Sverige har tre finalsugna ryttare.
 
Nu släpper vi biljetterna till Ryttargalan 29 november!
 
Den 18:e upplagan av Segersjödagarna med SM i fälttävlan är i år större än något år tidigare. Tävlingarna avgörs under kommande helg 26-27 augusti på ägorna till Segersjö herrgård i Närke. I år lockar tävlingarna rekordmånga deltagare. Totalt ett 80-...
 
Det svenska fälttävlanslaget red hem ett snyggt EM-brons i Strzegom, Polen på söndagen. Storbritannien tog guld och Tyskland silver.
 
För första gången på 17 år har Sverige tagit en medalj vid ett internationellt mästerskap i distansritt. Sara Henriksson, Emma Svanäng, Anneli Ohlén och Lena Eriksson red hem bronset på EM i Bryssel, Belgien.
 
En ridsport för alla är Svenska Ridsportförbundets paroll men idag finns få med utländsk bakgrund inom ridsporten. Som ett led i arbetet för ökad mångfald har Malmö Högskola på uppdrag av Ridsportförbundet tittat närmare på ridsport och integration. ...
 
Niklas Lindbäck går in i det svenska laget vid EM i fälttävlan, som avgörs i polska Strzegom nästa vecka.
 
Nästa vecka är det dags för EM i fälttävlan. Sverige skickar en trupp med sex ryttare till Strzegom i Polen där mästerskapet avgörs.
 
Sverige ställer upp med tre fyrspannskuskar, ett komplett lag, på Longines FEI EM i Ridsport Göteborg 2017. I laget kör Johan Dengg, Axel Olin och Fredrik Persson.
 
Tillsammans med H&M All In vill Peder Fredricson ge en uppmuntran till dem som är i början på sin ryttarkarriär och till de föreningar som stöttar dem på vägen.
 

Hopplaget klart till EM

(2017-07-31 15:25)
På måndagen presenterade förbundskapten Henrik Ankarcrona EM-laget i hoppning till Göteborg senare i sommar.
 

Svensk dressyr toppar!

(2017-07-30 21:00)
Svensk dressyr toppar! På söndagen stod det klart att Sveriges dressyrlag vinner FEI Nations Cup, dressyrens internationella nations cup-liga.
 

EM-laget i dressyr klart

(2017-07-25 08:00)
Förbundskapten Bo Jenå har tagit ut truppen till EM i dressyr i Göteborg i augusti. Det är en blandning av rutinerade mästerskapsryttare och nya förmågor.
 
Historiskt SM i hoppning på Sundbyholm, Eskilstuna. SM i hoppning utomhus 2017 blir historiskt. För första gången rids SM för allt från minsta ponnykategorin till seniorernas mästerskap på samma tävlingsplats, Sundbyholms travbana utanför Eskilstuna ...
 
Förbundskapten Henrik Ankarcrona presenterade under fredagskvällen sex ryttare som är aktuella inför Longines FEI EM i Ridsport i Göteborg.
 

Svenska laget klart

(2017-07-13 12:57)
Hoppningens förbundskapten Henrik Ankarcrona har bestämt sig. Det här är det svenska laget till FEI Nations Cup under fredagen. Henrik von Eckermann/Mary Lou, Douglas Lindelöw/Zacramento, Evelina Tovek/ Castello och Peder Fredricson/H&M Christian K. ...
 
Åby Ridklubb bestämde sig i fjol. - Vi ska till final och ta medalj, sa lagledare Jonas Rinné. Nu blev det ett klockrent guld för Norrköpingsklubben i finalen av Folksam Elitallsvenska, lag-SM i hoppning, i Falsterbo.
 
Efter Nordiska Mästerskapen i Hammarö, Värmland är det klart. Det första svenska landslaget till hemma-EM är presenterat. Tre paradressyrryttare är uttagna att rida Longines FEI EM i Ridsport Göteborg 21-27 augusti. Louise Etzner Jakobsson, Anita Joh...
 
Förbundskapten Fredrik Bergendorff har tagit ut de sex ryttare som ska rida EM i fälttävlan den 17-20 augusti i Strzegom, Polen. Fyra ryttare rider i laget och två startar individuellt.
 
Med mindre än två månader kvar till EM i hoppning i Göteborg vinner det svenska laget nationshoppningen i Rotterdam på fredagen. I samma konkurrens som de kommer att möta på Ullevi i augusti.
 
telefon-kontakt

Presskontakt

Så når du oss
mynewsdesk logga

Pressmeddelanden

Besök vårt pressrum på MyNewsDesk för att läsa pressmeddelanden, hitta bilder, kontaktuppgifter mm.

Svenska Ridsportförbundet på MyNewsdesk
FEI_EuropeanChamp_315Box

Longines FEI EM i Ridsport Göteborg

Nyheter och bilder

21-27 augusti 2017
Malin Baryard Johnsson1 161123 RT

Sweden Int Horse Show

Besök Pressrummet på MyNewsdesk

1-3 december 2017
logo GHS

Gothenburg Horse Show

Besök Pressrummet på MyNewsdesk

20-25 februari 2018

Huvudsponsor

Förbundssponsorer

Sponsorer

Annons