Träningsbidrag för ryttare med funktionsnedsättning

Är du en ung ryttare med funktionsnedsättning? Då kan du ansöka om Torna Hällestads Ryttarförenings Träningsbidrag.

Träningsbidraget har instiftats efter en donation från Torna Hällestads Ryttarförening vid föreningens upplösning. Du som söker ska ha tränings- och tävlingsambitioner och är mellan 12 till 30 år. Stödet är ämnat för träning, kostnader för häst eller utrustning beviljas inte. Beloppet är inte fast utan kan variera med ett maxbelopp om 5000 kronor. Bidraget är skattepliktigt.

Din ansökan skickar du i form av ett personligt brev och ska innehålla information om ryttaren, dina målsättningar och hur du vill använda bidraget i din fortsatta satsning. Ansökningstiden är löpande och beslut om beviljat bidrag skickas via e-post till den kontaktperson som finns angiven i ansökan.

Du som beviljas medel ska senast ett år efter beslut rapportera hur det har gått. Rapporteringen sker även den i form av ett personligt brev där du redogör för bidragets användning samt specificerar dina kostnader.

Ansökan skickas till Svenska Ridsportförbundet, Maria Thun, Ridsportens Hus, 734 94 Strömsholm eller via e-post maria.thun@ridsport.se 

Frågor kan ställas till Maria Thun, telefon: 0220-45602 eller via e-post maria.thun@ridsport.se


Senast uppdaterad: 2016-10-06

Bilda en förening

Funderar Ni på att bilda en ridklubb? Så här kommer ni igång!

Läs mer
kastenman-iluster5

Jubileumsgalleri

1912-2012

Besök vårt galleri
Datamoln_652

Medlemsavgift

IT-stöd till föreningen.

Till Ridsportportalen

Huvudsponsor

Förbundssponsorer

Sponsorer

Hotellpartner

Medlemstidning

Annons