Isabell Werth, Carl Hester och Patrik Kittel under förra årets dressyrföreställning i Friends Arena.
FOTO: Roland Thunholm

Delta i diskussionen med världens bästa dressyrryttare

2017-11-15

Hur tänker världens bästa dressyrryttare när de ser ett ekipage på banan? Fredag förmiddag under Sweden International Horse Show är speciellt framtagen för dig som vill veta mer om dressyr och utbildning av unga hästar och ryttare.

Några av världens högst rankade dressyrstjärnor från Saab Top 10 Dressage delar med sig av personliga kommentarer och råd under de nationella dressyrklasserna i Friends Arena. Patrik Kittel är moderator och du har chans att ställa frågor direkt under pågående föreställning.

På banan gör Sveriges absoluta elit bland unga hästar upp i årets stora finaler. Var med och se våra framtida landslagshästar göra entré i rampljuset.  

Genom sms kan publiken vara med och påverka vad Patrik och hans vänner ska prata om. Varje ryttare kommenteras av världsstjärnorna och tiden mellan klasserna är fylld med intressanta frågeställningar och diskussioner mellan publik och toppryttarna. 

- Det här ett helt unikt tillfälle att få höra hur väldens bästa tänker. Som en fyra timmar lång clinic där vi som publik kan vara med och ställa frågor och diskutera det vi ser på banan tillsammans, säger Kristian von Krusenstierna, dressyrryttare, tränare och tävlingsledare för dressyren under SIHS.

Han skickar också ett tips till landets ridlärare och tränare:
- Passa på att ta med era elever och ha detta som utgångspunkt till vidare diskussioner när ni kommer hem.

Program och biljetter

HÄR kan du se alla kvalade ryttare och hästar till de nationella klasserna

Sweden International Horse Show 30 november - 3 december

Huvudsponsor

Förbundssponsorer

Sponsorer

Hotellpartner

Samarbetspartner

Annons