Cecilia Bergåkra Berglund vann finalen i LiveArena & DressagePower Young Rider Trophy.
FOTO: Roland Thunholm

Anmälan öppen till DressagePowers tävlingar

2018-01-25

Nu är anmälan öppen till DressagePowers tävlingar 2018. Precis som föregående år arrangeras Future Stars, LiveArena Grand Prix Tour och Young Rider Trophy.

– Vi ser fram emot ett spännande år med DressagePower där vi satsar på att göra dressyren attraktiv, för både publik och ryttare. Våra livesändningar via DressagePower TV gjorde stor succé förra året och i år siktar vi på att kunna utöka våra sändningar, säger Peter Härnstam, grundare och projektledare.

DressagePower levererar flera nyheter inför årets tävlingar. Satsningen med LiveArena fortsätter och LiveArena & DressagePower Grand Prix Tour har i år fått två nya arrangörsplatser; Borås Fältrittklubb och Djursholms Ridklubb. Finalen kommer för andra året i rad att gå i Linköping på Smedstad Ridsportcenter.

– I år hoppas vi på att fler i den absoluta dressyrtoppen kommer ta chansen att rida Grand Prix Touren som förra året vanns av rutinerade Paulinda Friberg, säger Peter Härnstam.

I tävlingarna LiveArena Young Rider Trophy och Future Stars försvinner maxantalet för kval. Dessutom är det nytt för i år att man inte behöver kvalpapper för tävlingarna utan all administration kommer att skötas genom Equipe.

– För oss är det viktigt att stötta och utveckla både unga ryttare och unga hästar, därav vår fortsatta satsning på Young Rider Trophy och Future Stars. Målet i år är att fler av våra blivande stjärnor ska få upp ögonen för våra tävlingar, säger Kristian von Krusenstierna, en av grundarna till DressagePower.

Regler för tourerna hittar du HÄR

Mer information på www.dressagepower.se

Huvudsponsor

Förbundssponsorer

Sponsorer

Hotellpartner

Samarbetspartner

Annons