Topptrio ger clinic på Strömsholm

2018-05-01

Topptrion dressyrdrottningarna, Louise “Lussan” Nathorst, Tinne Vilhelmson Silfvén och Therese Nilshagen ger en spännande clinic på Ridskolan Strömsholm den 8 maj. Var med och tävla om två biljetter till clinicen.

Vill du vara med och tävla ska du svara på frågan: Hur många år fyller Ridskolan Strömsholm 2018? Svaren skickas via e-post till alida.saflund@stromsholm.com senast fredag 4 maj.
Märk mailsvaret med: ”Clinic Lussan, Tinne & Therese” 

”Lussan” med en egen gedigen meritlista är inspiratören för de två nu aktiva ryttarna Tinne och Therese.
Tinne Vilhelmson Silfvén är Sveriges mesta ridsportolympier med sju OS i ryggen och var tillsammans med stjärnskottet Therese Nilshagen med om det svenska EM-bronset i Göteborg 2017. Båda ingår nu i dressyrens mästerskapssatsning tillsammans med Saab.

Både Tinne och Therese rider och visar upp två nya hästar under clinicen. Tinne kommer att rida sin relativt nya häst Esperance och Therese rider DSP Dominy.

HÄR hittar du mer om clinicen och köper biljett

OM DRESSYRTRION
Tinne Vilhelmson Silfvén
är stuteri- och utbildningschef på Lövsta Stuteri.  Tinne är A-tränare och har ridit sju OS, fem VM, tio EM och sju världscupfinaler och en av Sveriges mest segerrika dressyrryttare i internationella sammanhang med sammanlagt 63 internationella Grand Prix segrar.
Medaljer från mästerskap är:
EM-brons, Hagen 2005, lag
EM-brons, Turin 2007, lag
EM-brons, Göteborg 2017, lag
Fem SM-guld

Therese Nilshagen
är ridskoletjejen som flyttade utomlands som 19 åring och har arbetat sig fram till där hon är idag, med ett lagbrons och bästa svensk på EM i Göteborg 2017. Therese är beridare och leder verksamheten på Dressurpferde Leistungszentrum Lodbergen i Tyskland och är numera en av Sveriges mest lovande dressyrryttare, högaktuell för VM i Tryon.

Louise Nathhorst
har en gedigen meritlista med OS-brons 1984, Los Angeles (ridit fyra OS)
VM-brons 1998, Rom
Seger världscupfinalen 1998, Göteborg
Trea världscupfinalen 1997, ´s-Hertogenbosch, Nederländerna
EM-brons, Verden, 1997
EM-brons 2005, Hagen
EM-brons, Turin 2007
Sju SM-guld
Idag är Lussan en mycket uppskattad tränare, hon är A-tränare och dressyrlärare på Ridskolan Strömsholm.

Huvudsponsor

Förbundssponsorer

Sponsorer

Hotellpartner

Samarbetspartner

Annons