Priserna till Årets Hopphästägare delades ut under Gothenburg Horse Show.
FOTO: SvRF

Årets bästa hopphästägare prisades

2016-03-26

För första gången delar Swedish Showjumpers Owners Club (SSOC) i år ut pris till den medlem i SSOC som hade den mest framgångsrika hästen under föregående år.

Priset går till ägare av hästar i kategorierna 4-6 år, 7-8 år och 9 år och äldre, och baseras på Svenska Ridsportförbundets rankinglista. 

I år går ägarpriset i kategorin 4-6 år till Nielsdotter AB och Victoria Almgren för hästen Elpee. Elpee är född 2009 i Holland, e.Toulon – Indoctro, och har ridits av Victoria Almgren.

I kategorin 7-8 år går priset till Stall Måsel och Sven Ingvarsson för hästen Christian K, e. Namelus-Calvados, född 2006 i Holland och riden av Daniel Svensson.

Vinnaren i kategorin 9 år och äldre är Stuteri Arch, Pam Person och Charlotte Söderström med högrankade All In. All In är född 2006 i Belgien, e. Kashmir van Schuttershof u. Fortune e. Andiamo, och rids av Peder Fredricson.

Prisutdelning sker lördag eftermiddag under Gothenburg Horse Show. Hästägarna får hederspris och minnesplakett till hästarna. Prisutdelare är SSOC:s ordförande Claes Pettersson samt styrelseledamoten och initiativtagaren Pelle Wedenmark.

Statuter för priset till årets hästägare går att läsa på SSOC:s hemsida www.ssoc.se

SvRF_Ridunderlag_framsida-2-liten

Unik guide om ridunderlag

Läs mer

Huvudsponsor

Förbundssponsorer

Sponsorer

Hotellpartner

Medlemstidning

Annons