FOTO: Svenska Ridsportförbundet

Gemenskapen tar dem till EM

2016-12-26

Den lilla klubben från Kungälv fick ett stort mål i sikte, att gemensamt besöka FEI EM i Ridsport Göteborg 2017. Tillsammans swishade de ihop 60 stycken biljettpaket på nolltid.

Medlemmarna i Kungälvs Hästsportklubb gillar att göra saker tillsammans. När Lille Callerud, en av initiativtagarna, kom på idén att gå på EM ihop nappade många direkt.

– Jag gick på informationsmötet som handlade om EM och kände direkt att det här var en fantastisk grej! Ett EM i centrala Göteborg, det är verkligen en happening.  Även för de som inte är hästintresserade så kommer det vara stort att kunna följa maratonet i Slottsskogen till exempel. Jag undersökte hur många av medlemmarna som ville följa med och gensvaret blev enormt, säger Lille.

Nästa år sitter de på Ullevis läktare tillsammans!

Gör som Kungälvs Hästsportklubb och ta med dina klubbkamrater till Göteborg nästa år! Bokar ni över 20 paket har ni 20% rabatt!

Gör din gruppbokning HÄR.  
Den 21-27 augusti 2017, är Göteborg stolt värd för FEI Europamästerskapen i Ridsport. Disciplinerna är hoppning, dressyr, körning fyrspann och paradressyr.
Under en spännande och händelserik vecka kommer mästerskapet att förvandla hela staden till arena med tävlingar och massor av aktiviteter på Ullevi, Heden och i Slottsskogen.

Man kan fritt komponera/skräddarsy sin ultimata mästerskapsvecka. Vi säljer biljetter till hoppningen och dressyren på Ullevi, både enskilda klasser och heldagar. Paradressyren och körningen på Heden har fri entré hela veckan.

Om FEI Europamästerskapen i Ridsport Göteborg 2017
•    4 discipliner
•    300 av Europas bästa ryttare och kuskar från 30 länder
•    590 hästar
•    1000 volontärer 
•    27 000 ridsportfans på Ullevi dagligen 
•    400 medierepresentanter

Tävlingsplatser
Ullevi: Arena för dressyr och hoppning.

Heden: tävlingsplats för körning fyrspann samt paradressyr. Heden blir dessutom ett livligt område med uppvisningar, prova-på-aktiviteter och utställningar. Fri entré hela veckan.

Slottsskogen och staden: Under lördagen genomförs körningens fartfyllda maratonmoment. Vad som är unikt att det kommer att gå genom centrala Göteborg bort till en av Göteborgs vackra parker, Slottsskogen, där hindermomentet körs.

Håll dig uppdaterad
Webb: www.gothenburg2017.com 
Facebook: www.facebook.com/gothenburg2017
Instagram: @gothenburg2017 
Snapchat: gothenburg2017

Annons