FOTO: Roland Thunholm

Longines titelsponsor till EM

2017-04-10

Europas bästa ryttare och kuskar samlas i Göteborg den 21-27 augusti för att tävla om medaljer i Longines FEI EM i Ridsport Göteborg 2017. Den schweiziska klocktillverkaren associeras med mästerskapet som så väl titelsponsor, officiell tidtagare samt som officiell klocka.

Över 300 av Europas bästa ryttare och kuskar från cirka 30 nationer möts för att tävla om medaljer i hoppning, dressyr, körning och paradressyr. De bästa atleterna kommer att krönas som Europamästare. Dessutom får de mottaga en elegant Longinesklocka som hyllning för deras sportsliga prestationer.

- Vi är mycket stolta över att presentera Longines som titelsponsor för mästerskapet, säger Johan Pagerup, sponsringsansvarig för Longines FEI Europamästerskapen Göteborg 2017.
- Longines är en fantastisk partner som har lång erfarenhet från ridsport i världsklass. De kommer också att vara tidtagare för mästerskapet. Med tre olika arenor i stadskärnan är det här en omfattande del av vår överenskommelse, fortsätter Pagerup.

- Vi stöttar ridsport på lång sikt och associeras med många av ridsportens grenar så som galopp, hoppning, distansritt, fälttävlan, dressyr och körning. Vårt nya partnerskap med Longines FEI Europamästerskapen som titelsponsor motsvarar vårt fortsatta och kontinuerliga engagemang inom ridsporten. Det är med stor stolthet som vi kommer att vara officiell tidtagare för detta sju dagar långa mästerskap där vi också kommer att ge en elegant Longinesklocka till de bästa atleterna för att hylla deras sportsliga prestationer. Dessutom kommer publiken i Göteborg att få möjligheten att upptäcka den officiella klockan som vi presenterar för det här stora mästerskapet, säger Juan-Carlos Capelli, Vice President och Head of International Marketing, Longines.

Longines FEI Europamästerskapen i ridsport Göteborg 2017 - hemsida

Annons