Hela gänget samlat, i texten nedan finns en presentation av var och en.
FOTO: SvRF

Landslagsträff inför EM i fälttävlan

2017-08-07

Det närmar sig avresa för den svenska fälttävlanstruppen till Strzegom i Polen, där EM i fälttävlan avgörs den 17-20 augusti. Förra veckan var det samling i Malmö för avstämning och teambuilding.

- Jag trodde nog det skulle bli bra men det blev ännu bättre, säger förbundskapten Fredrik Bergendorff nöjt.

Förutom ryttare och förbundskapten deltog flera av de nyckelpersoner som kommer att följa med till Polen. På bilden ovan syns stående från vänster Sara Algotsson Ostholt, Hanna Berg (reserv), John Pitts (Perfomance Coach), Victoria Carlerbäck (landslagsledning), Fredrik Bergendorff, (förbundskapten) Ludwig Svennerstål, Lisa Lidbeck (veterinär) och Louise Svensson Jähde. Sittande från vänster Malin Josefsson, Anna Freskgård, Niklas Lindbäck och Anne Persson (landslagsledning).

Ryttarna har tillsammans diskuterat vad som är viktigt för var och en och hur de kan stötta varandra. De har också fått lämna synpunkter och önskemål på praktiska saker som till exempel boende för att skapa de bästa förutsättningarna.

Dessutom har de fått prova på lagarbete genom att laga mat tillsammans vilket gav teamkänsla och perspektiv på hur man själv är som person och lagmedlem.

vetcheckAlla hästar gås igenom regelbundet inför resan, här är det Malin Josefssons Allan V som förbereds för att besiktas av landslagsveterinär Lisa Lidbeck (med ryggen mot kameran).

weg_tryon2018_logo

VM Tryon 2018

Till vår VM-sida
SvRF_Ridunderlag_framsida-2-liten

Unik guide om ridunderlag

Läs mer

Huvudsponsor

Förbundssponsorer

Sponsorer

Hotellpartner

Medlemstidning

Annons