Välkommen till Patrik Kittel dressage Tour i Göteborg.
FOTO: Roland Thunholm

Biljetter till en majdag fylld av inspiration

2017-04-19

Efter två fullsatta förställningar har det nu blivit dags för Patrik Kittel Dressage Tour att göra vårens sista stopp den 6 maj i Göteborg. Passa på, köp en biljett och addera såväl kunskap som inspiration under en av de första dagarna i maj. Obs att clinicen är flyttad till Billdals Ridklubb.

Patrik Kittel kan konsten att lotsa unga hästar till toppen, dessutom är han en mästare på att förmedla sina kunskaper med smittande entusiasm. Med budskapet ”Alla kan rida Grand Prix” delar Patrik generöst med sig till publiken om vad som krävs för att nå dressyrens topp. Touren är resultatet av ett samarbete mellan landslagsryttaren Kittel, Saab och Svenska Ridsportförbundet.

Observera att clinicen kommer att arrangeras på Billdals Ridklubb pga sjukdom hos tidigare arrangör.

- Dressage Tour är en fyraårig satsning som vi gör tillsammans med Patrik. Det här första året handlar om grunderna och de kommande åren utvecklar vi filmerna och clinic till Medelsvår nivå och St Georges för att avsluta med enbart Grand Prix det sista året. Ett unikt sätt att komma nära en världsryttare och verkligen förstå vägen till framgång, säger Stefan de Flon, ansvarig för ridsportssatsningen på Saab.

Turnén som redan har gjort två stopp, i Umeå och i Stockholm, har varit fullsatta och fått höga recensioner av publiken på plats. Via dressagetour.se kan du som deltagare titta i förväg på Patriks instruktionsfilmer, testa dina kunskaper och ställa frågor. Det interaktiva upplägget i kombination med Patriks förmåga att få det svåra lättförståeligt, är en uppskattad kombo.

På förmiddagen innan clinicen, arrangerar Saab och Svenska Ridsportförbundet dessutom en föreläsning om Ridsportens innovationer för inbjudna ledare i ridsporten. Ett initiativ som även det uppskattats av tidigare deltagare.

- Att ha möjlighet att erbjuda den här serien med clinics och föreläsningar på förmiddagarna tillsammans med Saab känns väldigt bra, säger Camilla Sand, marknadschef på Svenska Ridsportförbundet.

Patrik Kittel Dressage Tour i Göteborg
Tid: Lördagen 6 maj 14:00
Plats: Billdals Ridklubb
Biljetter via Tickster

Inbjudan till Ridsportens Innovationer i samarbete mellan Saab och Svenska Ridsportförbundet skickas separat till inbjudna.

Huvudsponsor

Förbundssponsorer

Sponsorer

Hotellpartner

Medlemstidning

Annons