Martina Wickström red sin Santiago på en mycket uppskattad clinic för Patrik Kittel i våras.
FOTO: Annika Karlbom

Patrik Kittel Dressage Tour får nytt datum

2017-10-12

Tyvärr måste vi meddela att clinicen med Patrik Kittel i Flyinge den 28 oktober är flyttad till Helsingborgs Fältrittklubb den 13 januari 2018 klockan 14:00.

Hästhösten på Flyinge har dundrat igång med Flyinge Indoor och Breeders Trophy. Näst på tur är succén Patrik Kittel Dressage Tour. Vill du boosta din egen satsning i sadeln bör du inte missa möjligheten att ta plats på läktaren i Flyinge den 28 oktober.

Under en helkväll bjuds publiken på en innovativ dressyrupplevelse där Patrik Kittel ger ekipage med erfarenheter från lätt klass upp till Grand Prix, sina bästa tips och trix. Missa inte att köpa biljetter på www.ticnet.com och besök gärna www.dressagetour.se. Där kan du kika på Patriks instruktionsfilmer i förväg, ställa frågor och testa din kunskap.

Under våren 2018 kommer EM-bronsmedaljören och landslagsryttaren Patrik Kittel göra en uppföljare till vårens stora succé, men redan den 28 oktober kommer turnén till Flyinge. Missa inte möjligheten att fylla på inspirationsdepåerna inför vintern.

I våras fick hästmänniskor från norr till söder uppleva en ny form av clinic. Patrik Kittel Dressage Tour handlar nämligen inte enbart om ekipagen på arenan, utan lika mycket om publiken på läktaren.

Innovativ teknik och dressyr i världsklass möts genom samarbetet mellan Svenska Ridsportförbundet, Saab och Patrik Kittel – och skapar möjlighet för besökarna att interagera i realtid med både Patrik, och varandra.

Läktarna fylldes med hästfantaster när Kittel äntrade ridhusen runt om i landet. Med Patriks mjuka, humoristiska och lättsamma sätt guidades ekipagen med erfarenheter från lätt klass upp till Grand Prix. Alla kan rida Grand Prix, det är Patriks devis.

Nu är det dags att dra igång igen, och startskottet för Patrik Kittel Dressage Tour går på riksanläggningen Flyinge i Skåne i oktober. Till våren blir det sedan dags att för uppföljningen av den populära dressyrresan när det blir återbesök i såväl Stockholm som Umeå och Göteborg.

Missa inte att ta del av en ny, innovativ dressyrupplevelse, där Patrik Kittel delar med sig av sina bästa tips och trix för att bli en bättre ryttare. Du kan redan nu köpa biljetter till touren och besöka www.dressagetour.se. Där kan du i förväg se Patriks instruktionsfilmer, ställa frågor och testa din kunskap.

Biljetter finns HÄR

Datum för Patrik Kittel Dressage Tour:
28 oktober Flyinge
11 februari Stockholm
17 mars Umeå
06 maj Göteborg

Huvudsponsor

Förbundssponsorer

Sponsorer

Hotellpartner

Medlemstidning

Annons