Martina Wickström red sin Santiago på en mycket uppskattad clinic för Patrik Kittel i våras.
FOTO: Annika Karlbom

Succéturnén Patrik Kittel Dressage Tour är tillbaka

2017-09-08

Under våren 2018 kommer EM-bronsmedaljören och OS-ryttaren Patrik Kittel göra en uppföljare till vårens stora succé, men redan den 28 oktober kommer turnén till Flyinge. Missa inte möjligheten att fylla på inspirationsdepåerna inför vintern.

I våras fick hästmänniskor från norr till söder uppleva en ny form av clinic. Patrik Kittel Dressage Tour handlar nämligen inte enbart om ekipagen på arenan, utan lika mycket om publiken på läktaren.

Innovativ teknik och dressyr i världsklass möts genom samarbetet mellan Svenska Ridsportförbundet, Saab och Patrik Kittel – och skapar möjlighet för besökarna att interagera i realtid med både Patrik, och varandra.

Läktarna fylldes med hästfantaster när Kittel äntrade ridhusen runt om i landet. Med Patriks mjuka, humoristiska och lättsamma sätt guidades ekipagen med erfarenheter från lätt klass upp till Grand Prix. Alla kan rida Grand Prix, det är Patriks devis.

Nu är det dags att dra igång igen, och startskottet för Patrik Kittel Dressage Tour går på riksanläggningen Flyinge i Skåne i oktober. Till våren blir det sedan dags att för uppföljningen av den populära dressyrresan när det blir återbesök i såväl Stockholm som Umeå och Göteborg.

Missa inte att ta del av en ny, innovativ dressyrupplevelse, där Patrik Kittel delar med sig av sina bästa tips och trix för att bli en bättre ryttare. Du kan redan nu köpa biljetter till touren och besöka www.dressagetour.se. Där kan du i förväg se Patriks instruktionsfilmer, ställa frågor och testa din kunskap.

Datum för Patrik Kittel Dressage Tour:
28 oktober Flyinge
11 februari Stockholm
17 mars Umeå
06 maj Göteborg

Huvudsponsor

Förbundssponsorer

Sponsorer

Hotellpartner

Medlemstidning

Annons