Birthe Vogelis
FOTO: Jessica Ortiz Bergström

Unik clinic om optimal balans och styrka

2017-10-07

I anslutning till Patrik Kittel Dressage Tour kan du ta del av en clinic med Birthe Vogelius på temat balans och styrka.

Tack vare ökad medvetenhet om sin egen kropp kan en ryttare göra små förändringar i sitt rörelsemönster som leder till bättre resultat. Sjukgymnasten Birthe Vogelius är med i projektet Hållbara Ryttare.
Satsningen och idén kommer från behovet av att öka medvetenheten kring fysisk träning, kroppslig hållbarhet och vikten av en jämn balans hos ryttarna.

Under förmiddagen den 28 oktober kommer Birthe hålla en miniclinic i Flyinges Stora Ridhus där hon bland annat använder en del tekniska hjälpmedel, som till exempel tryckschabrak för att mäta ryttarens fördelning av vikten.
Clinicen håller på mellan klockan 11:00-13:00 och börjar med en avsutten, teoretisk del. Därefter följer en timmas uppsutten clinic där du får ta del av Birthes tips och tricks för att hitta den optimala balansen.

Anmäl dig här till clinicen för Birthe!

Clinicen är kostnadsfri, men du måste anmäla dig, (utebliven närvaro utan meddelande debiteras med 200 kr). Antalet platser är begränsat.

Huvudsponsor

Förbundssponsorer

Sponsorer

Hotellpartner

Medlemstidning

Annons