Peder Fredricson och All In fixade medalj till ridsporten i Rio.
FOTO: Roland Thunholm

Stort grattis Peder Fredricson och All In

2016-08-19

Peder Fredricson tillsammans med All In tog på fredagen en individuell OS-silvermedalj och Svenska Ridsportförbundet framför sina varmaste gratulationer till Peder och teamet kring honom.

- Jag vet mycket väl vilken satsning och vilket arbete som ligger bakom denna framgång, både från Peder själv och teamet runt omkring, och delar glädjen över att satsningen nådde ända till medalj, säger Ulf Brömster, ordförande i Svenska Ridsportförbundet.

Peder Fredricson och All In har gått fem rundor plus en omhoppning på OS-banorna i Rio och inte haft ett enda nedslag under hela tiden. I omhoppning mötte Peder Fredricson fem andra ekipage, men med en felfri ritt blev det ett resultat som räckte ända upp på pallen.

Det här är fjärde OS i rad svensk ridsport tagit medalj. 2004 lagsilver hoppning med bland andra Peder Fredricson i laget samt guldmedaljer på Paralympics till Irene Slättengren, 2008 individuellt silver till Rolf-Göran Bengtsson, 2012 individuellt silver till Sara Algotsson Ostholt och 2016 individuellt silver till Peder Fredricson.

para

Paralympics

7-18 september 2016
Louise-Etzner-Jacobson

Paradressyr

- fakta, regler mm
Rolf-Göran Bengtsson-media2 120808 RT

OS-ridsporten i media

Se mediearkivet
Sara Algotsson Ostholt-Wega2 120730 RT

Fälttävlan

- fakta, regler mm

Annons