Ska svenska ryttarna få revansch på guldgrabbarna från EM i Göteborg?
FOTO: Roland Thunholm

Guldmedaljörerna klara för Friends Arena

2017-09-11

Revansch.
Det enda ordet kan sammanfatta Malin Baryard Johnssons uttagning av irländska hoppryttarna Bertram Allen och Cian O’Connor till Sweden International Horse Show den 30 november – 3 december.

– Vi kommer att behöva rida på topp för att besegra de här två toppryttarna men vi vill ta utmaningen, säger Malin Baryard Johnsson, sportchef för Sweden International Horse Show.

Vi minns dramatiken i hoppningens lagtävling under EM i Göteborg. Sverige var i ledningen inför den sista omgången, men Irland red bättre och snodde åt sig guldet.

Nu bjuder Malin Baryard Johnsson in två av EM-guldmedaljörerna till Sverige och Stockholm.
- Det här är två av världens vassaste ryttare. Vi kommer alla att få bjuda på riktiga topprestationer för att få några av de där bilarna som Bertram har för vana att plocka med sig hem, säger Malin Baryard Johnsson.

Bertram Allen har vunnit inte mindre än sex Volkswagenbilar i Stockholm de senaste åren.

Sweden International Horse Show, SIHS, behåller sitt koncept med topptävlingar mellan världens bästa ryttare. Till hoppklasserna är 18 ryttare och 36 hästar inbjudna för att tävla i 6 klasser.

Förutom hoppstjärnorna kommer SIHS med världens mest prestigefyllda dressyrtävling – Saab Top 10 Dressage – världscupen i fyrspann, FEI World Cup Driving, och en spännande tävling i inomhusfälttävlan.

Kolla in programmet och köp biljetter HÄR

weg_tryon2018_logo

VM Tryon 2018

Till vår VM-sida
SvRF_Ridunderlag_framsida-2-liten

Unik guide om ridunderlag

Läs mer

Huvudsponsor

Förbundssponsorer

Sponsorer

Hotellpartner

Medlemstidning

Annons