Henrik von Eckermann är en av de svenska ryttarna med till Falsterbo.
FOTO: ROLAND THUNHOLM

Svenska ryttare till Falsterbo Horse Show

2018-06-18

Förbundskapten Henrik Ankarcrona har plockat ut gruppen hoppryttare som får rida under Falsterbo Horse Show.

Elva ryttare ingår i den grupp förbundskaptenen tagit ut, och ytterligare fyra ryttare kan kvala in till de internationella hoppklasserna via finalen i 7 Star Spring Tour, som avgörs i Falsterbo.

I gruppen ingår de som red in på en fjärdeplats i FEI Nations Cup i Sopot, Polen, på söndagseftermiddagen, och den grupp som rider nationshoppningen under midsommarhelgen i Rotterdam, Nederländerna.

I Sopot, Polen, red Henrik von Eckermann, Irma Karlsson, Evelina Tovek och Fredrik Jönsson i laget. Till Rotterdam åker Irma Karlsson, Fredrik Jönsson och Henrik von Eckermann, och där får de sällskap av Rolf-Göran Bengtsson och Peder Fredricson. Förra året stod det svenska laget överst på prispallen när nationshoppningen var klar i Rotterdam.

Under Falsterbo Horse Show är det som alltid full aktivitet hela veckan med flera internationella klasser med Longines Falsterbo Grand Prix på fredagen, Falsterbo Derby på lördagen och Longines FEI Nations Cup på söndagen som de riktigt stora klasserna.
Vilka ryttare som rider i nationshoppningen i Falsterbo tas ut på plats av Henrik Ankarcrona.

Svenska hoppryttare till Falsterbo Horse Show 2018
Malin Baryard Johnsson, Henrik von Eckermann, Peder Fredricson, Douglas Lindelöw, Evelina Tovek, Irma Karlsson, Rolf-Göran Bengtsson, Fredrik Jönsson, Jonna Ekberg, Stephanie Holmén och Jens Wickström samt fyra ryttare som kvalar 7 Star Spring Tour Final 7 och 8 juli.

Komplett tidsprogram för Falsterbo Horse Show 7-15 juli 2018

Huvudsponsor

Förbundssponsorer

Sponsorer

Hotellpartner

Samarbetspartner

Annons