Douglas Lindelöw är en förebild för yngre ryttare.
FOTO: Jonatan Fernström

Douglas ambassadör för GHS 2018

2017-11-24

Han har kallats för rookien i hopplandslaget och siktar nu på att både förbättra sitt mästerskapsfacit och ta sig till OS 2020. Snart 27-åriga Douglas Lindelöw satsar hårt på att ta sig till toppen och prestera bra under mästerskapen. Inför Gothenburg Horse Show 2018 fortsätter han sitt samarbete som officiell ambassadör för tävlingarna.

– För mig är det väldigt smickrande och kul att vara förknippad med en organisation och ett evenemang som är så stort och erkänt. Gothenburg Horse Show är ett evenemang som på många olika sätt håller världsklass både för oss som tävlar men också för publiken. Det var där min karriär tog fart på riktigt, säger Douglas Lindelöw.

Som ambassadör för Gothenburg Horse Show har Douglas en viktig roll som förebild för unga ryttare, vara tävlingarnas ”ansikte utåt” och representera Gothenburg Horse Show och ridsporten i olika sammanhang. Douglas kommer även att dela med sig av glimtar från sin vardag i sociala kanaler och ge tips för att bli en bättre ryttare.

– Det är roligt och jag hoppas kunna förmedla och framhäva både en positiv känsla för hästar och vår sport, säger Douglas Lindelöw.

Här kan du läsa en längre intervju med Douglas

förstasidan

VM Tryon 2018

Till vår VM-sida
SvRF_Ridunderlag_framsida-2-liten

Unik guide om ridunderlag

Läs mer

Huvudsponsor

Förbundssponsorer

Sponsorer

Hotellpartner

Samarbetspartner

Annons