Peder Fredricson och H&M All In i Borås.
FOTO: Gina Tricot Grand Prix

Gina Tricot Grand Prix firar 10 år med bonus på två miljoner!

2017-11-23

Den 7-11 februari 2018 arrangeras Gina Tricot Grand Prix för tionde året i rad i Borås ridhus och det är något som ska firas ordentligt. Tävlingarna bjuder som vanligt på ett fullspäckat schema med klasser från onsdag till söndag och för första gången någonsin kan den samlade prissumman bli cirka 3,5 miljoner kronor!

Gina Tricot Grand Prix är tävlingen med internationell atmosfär som år efter år har lockat den svenska eliten till Borås. Tävlingens höjdpunkt, den prestigefulla Grand Prix-hoppningen har vunnits av stjärnor som bland andra Lisen Bratt Fredricson, Peder Fredricson, Douglas Lindelöw, Helena Persson och nu senast Jörgen Larsson.

För att fira de 10 åren lite extra ligger prispotten vid 2018 års Gina Tricot Grand Prix på cirka 1,5 miljoner kronor. Till det kommer Celebration-miljonerna, som går till den ryttare som vinner både fredagens 1,50 hoppning och söndagens prestigefyllda Gina Tricot Grand Prix. Den ryttare som lyckas vinna åker hem med två miljoner kronor på bankkontot. Det är helt unikt i Sverige!

Tävlingarna kommer att inledas med en pampig invigning för att fira 10-årsjubileet och hela meetinget kommer att genomsyras av temat Celebration. En hel del nyheter står även på programmet såsom en ny ponnyklass och en innovativ dressyrclinic. Dessutom är förra årets succé Gina Tricot Team Challenge tillbaka. En rafflande laghoppning som rids på lördagskvällen och som garanterat kommer att bjuda på en hel del spänning och fartfylld hoppning!

- Vi vill att alla som kommer till Gina Tricot Grand Prix ska fira med oss och vi hoppas kunna bjuda både publik och ryttare på det där lilla extra! Att dessutom ge ryttarna chans att ta hem Celebration-miljonerna känns fantastiskt, säger Helene Hagström, tävlingsledare.

www.ginatricotgrandprix.se

förstasidan

VM Tryon 2018

Till vår VM-sida
SvRF_Ridunderlag_framsida-2-liten

Unik guide om ridunderlag

Läs mer

Huvudsponsor

Förbundssponsorer

Sponsorer

Hotellpartner

Samarbetspartner

Annons