FOTO: bild från presentation av truppen på FB

Svensk trupp till Special Olympics World Summer Games

2018-06-14

Jimmy Andersson och Rebecca Mårtensson är uttagna till Special Olympics World Summer Games, och representerar Sverige och svensk ridsport i Abu Dhabi 2019.

Uttagningen till sommarspelen nästa år ägde rum under Special Olympics Games i Göteborg i maj. Både Jimmy och Rebecca deltog i Göteborg med goda resultat.

Helen Erlandsson från Gotland reser med ryttarna som ledare till Special Olympics World Summer Games nästa år.
HÄR finns presentatonen av hela truppen till Special Olympica World Summer games


Så här presenterar sig vår trupp till Special Olympics World Summer Games 2019

Jimmy och LarryFoto: Privat
Jimmy Andersson: Jag fyller 24 år i år och jag har ridit regelbundet sedan jag var 11 år. Det var då jag började rida för Helén Erlandsson och för Stenkyrkaortens ridklubb på Gotland. Helén var min lärare i skolan och hade också ridverksamhet för funktionshindrade. Det jag ser fram emot med att åka till Abu Dhabi är att lära känna alla som ska representera Sverige och att för möta alla andra nationaliteter. Ska bli väldigt spännande att få tävla i ett så stort sammanhang i ett så intressant land.

rebeccaFoto: Privat

Rebecca Mårtensson: Jag heter Rebecka Mårtensson, är 22 år och bor i Kristianstad. Ridit har jag gjort i 17 år.
Min ridlärare som jag rider för heter Karin Berlin. Det som jag ser mest fram emot i Abu Dhabi är att träffa nytt folk och att ha roligt.

 

Helen Erlandsson: Mitt  namn är Helen Erlandsson och jag har idag två hästar i mitt stall i Lummelunda på Gotland. Tidigare har jag drivit ridskola inriktat på ryttare med funktionshinder. När jag lade ner ridskolan för ca 10 år sedan blev två unga män kvar som visade så stort intresse att jag fortsatt träna dem. Att en av dem nu blivit uttagen till Abu Dahbi känns helt fantastiskt. Den andra unga mannen missade tyvärr uttagningen i Göteborg på grund av en olyckshändelse.
Att få åka med till Abu Dahbi som ledare/tränare är en upplevelse som kommer ge mig påfyllning om ett annorlunda land och kultur. Utöver det ser jag fram emot spänning och många adrenalinkickar kring.

förstasidan

VM Tryon 2018

Till vår VM-sida

Huvudsponsor

Förbundssponsorer

Sponsorer

Hotellpartner

Samarbetspartner

Annons