Information från voltigens landslagsledning

2017-11-08

Nu är det dags att lämna in tränings- och tävlingsplaneringen för internationellt tävlande och mästerskap i voltige 2018. Senast 30 november vill landslagsledningen ha era planer. 

Internationell tävling/träningsplanering 2018

Nu är det hög tid att blicka framåt och börja planera inför tävlingar och mästerskap 2018.  När det gäller WEG2018 behandlar vi detta utanför denna information så det kommer också endast att finnas kvalregler för Junior EM nästa år.

Kvalreglerna kommer att se ut ungefär som tidigare men fastställs inte helt förrän senare i år.

Obligatoriska kvaltävlingar kommer vara Flyinge 21-24 juni samt ytterligare en i april eller maj, detta är inte klart ännu.

Tävlingsbidrag till CVI ges enbart till tävlingar utanför Norden och för att kunna söka bidrag krävs det att man uppnått en slutpoäng på minst 6,5 på en officiell tävling under 2017 eller 2018 före nominated entry till respektive CVI. För att få starta på CVI och Nordiska mästerskap så krävs att man uppnått 6,0 under innevarande och föregående år.

För att få vara med och försöka kvala till juniorernas mästerskap 2018 krävs det att man tävlat på en CVI under 2017 och uppnått en slutpoäng på minst 6,0. Man ska också per 30.11.17 även ha gjort klart så att man har både en ordinarie och en reservhäst att tillgå som är klar för tävling och träning på mästerskapsnivå.

För att delta på läger i landslagsledningens regi ska en slutpoäng på minst 6,5 på en officiell tävling under 2017. Detta gäller inte Topp 3 lägret, där det självklart är dem som placerat sig topp 3 på SM.

I slutet av året kommer vi att kalla till ett möte för dem som vill vara med och försöka kvala till juniormästerskapet nästa år, för att gå igenom kvalregler och budgetförutsättningar.

Mejla in era planeringar och önskemål om att vara med och kvala till juniormästerskap 2018, senast 30/11 till landslagsledningvoltige@gmail.com , blanketter för planering hittar du här..

Hör av er vid frågor!

Hälsningar

Landslagsledningen //  Lina och Monika

Huvudsponsor

Förbundssponsorer

Sponsorer

Hotellpartner

Medlemstidning

Annons