Besök oss i Saabs monter på Heden under Longines FEI European Championship in Gothenburg 2017.

Inspiration för unga ryttare

2017-08-09

Svenska Ridsportförbundets Centrala Ungdomssektion bjuder under EM in till två Young Riders Lounge i Saabs stora monter på Heden i Göteborg. Två dagar fylls med intressanta ämnen föreläsningar och kända profiler inom ridsporten.

Fredag 25 augusti - Tema Ridsportens ledarskola Vad finns det för lärdomar och kunskaper att få genom ridsporten och sedan ha nytta av i hela livet? Erfarenheten visar att stallmiljön skapar framtida ledare och att ridintresserade får en bra ledarskola genom ridsporten.

Vi kommer hjälpa till att ta fram alla de färdigheter, kunskaper och lärdomar som kan vara bra att ta med i ett CV när det är dags att söka jobb. Med meriterade personer inom personalfrågor bjuder vi på tips hur ni kan vässa CV:t. Ni kommer också få träffa framgångsrika ledare som alla har sin bakgrund i ridsporten, vad gjorde de för att nå dit de är idag?

Lördag 26 augusti - Tema Trygga Idrottare Tillsammans ska vi arbeta för en tryggare idrott för både hästar och ryttare. Hur arbetar vi för att skapa hållbara ryttare och hästar? Kroppens fysik tillsammans med en hälsosam kost är ett vinnande koncept men även att ta hand om varandra och ha ett sunt klimat i stallet. I Loungen kommer vi att diskutera alla delar inom området Trygga Idrottare.

Som vanligt bjuder vi på goodiebag, dryck och tilltugg till de föranmälda. Anmälan sker senast den 16 augusti för att garantera en plats i Loungen. Begränsat antal platser!

Plats: Saabs monter på utställningsområdet på Heden i Göteborg

25 augusti 14.00-16.00 - Anmälan FREDAG

26 augusti 11.00 - 13.00 - Anmälan LÖRDAG

Sista anmälningsdag: 16 augusti 2017

Varmt välkomna önskar Svenska Ridsportförbundets Centrala Ungdomssektion!

Inbjudan (pdf)

Läs mer om Longines FEI EM i ridsport i Göteborg och beställ biljetter HÄR!

Huvudsponsor

Förbundssponsorer

Sponsorer

Hotellpartner

Samarbetspartner

Annons