FOTO: Mikael Sjöberg

Inbjudan - fortbildning för ungdomsledare

2018-01-17

Den 21-22 april är det dags för ”Trygga Idrottare”, den populära fortbildningen för ungdomsledare.

Kursen bygger på projektet Trygga idrottare inom ridsporten. Den vänder sig till dig som vill fördjupa dina kunskaper om kost och träning för ryttare samt om hur du som ledare kan påverka till att skapa goda prestationsmiljöer inom ridsporten.

Du kommer dels att få insikt i innebörden av begreppet ”Ryttare är idrottare” och dels hur du som ledare kan peppa andra ryttare till att se sig som idrottare. Vi kommer även att lägga stor vikt vid att en trygg och positiv stämning genererar till bättre förutsättningar för att kunna utvecklas som ryttare.

Som ledare inom ridsporten är det viktigt att se till allas lika värde oavsett ambitionsnivå och utbildningsståndpunkt – för här får alla plats. Målet med kursen är att ge dig som ungdomsledare kunskap om kost och träning anpassat för ryttare och hur du som ledare kan skapa trygga och goda prestationsmiljöer för ridsporten.

Mer info och anmälan

Fortbildningarna finansieras av Folksam samt via Hästnäringens Nationella Stiftelse (HNS) genom ett avtal mellan staten och trav-/galoppsporten som äger ATG. Av HNS ekonomiska medel har ca 5 miljoner kronor öronmärkts för ungdomsprojekt inom ridsport, trav, galopp, avel, islands- och brukshästar under 2017.

Folksam_A4_rgb     hus_logo


Huvudsponsor

Förbundssponsorer

Sponsorer

Hotellpartner

Samarbetspartner

Annons