Fortbildning för unga ledare

2018-11-09

Är du utbildad ungdomsledare? Ta chansen och gå fördjupningskurs för ungdomsledare – Styrelseproffs och organisation.

15-16 december är det dags för ännu en fördjupningskurs för utbildade ungdomsledare. Kursen syftar till att ge deltagarna kunskap och verktyg för att kunna engagera sig i föreningsuppdrag och styrelsearbete.

Kursen hålls i Uppsala och riktar sig till ungdomsledare som är intresserade av styrelsearbete och av att påverka. Kursen passar också bra för den som tänker sig bli aktiv i US eller redan är det. Innehållet bygger på att ge deltagarna kunskap och verktyg för att kunna engagera sig i föreningsuppdrag och styrelsearbete. Här kommer tonvikten läggas på planering och strategier för att kunna åstadkomma förändringar. Kursen ger också ökade kunskaper om hur Svenska Ridsportförbundets organisationsstruktur fungerar och hur man kan gå till väga för att engagera sig på flera nivåer.

Följande ämnesområden kommer att beröras:

  • Organisation
  • Planering och strategiarbete
  • Projektledning
  • Kommunikation, retorik och presentationsteknik
  • Omvärldsanalys och nätverk
  • Marknadsföring och ekonomi

Anmälan
Anmälan görs via länken nedan. Din anmälan är mottagen när du får ett bekräftelsemail. När utbildningen närmar sig kommer vi att skicka ut ett mer detaljerat schema samt information kring bokning av resor och liknande. Vi har begränsat antal platser så först till kvarn gäller. Sista anmälningsdagen är den 24 november 2018. Anmäl här

Frågor
Vid frågor är ni välkomna att kontakta Hanna Danewid på kansliet. 
hanna.danewid@ridsport.se, 0220- 456 21

Hjärtligt välkomna!

Huvudsponsor

Förbundssponsorer

Sponsorer

Hotellpartner

Samarbetspartner

Annons