Sveriges schysstaste stall

I ett schysst stall får alla vara med. Ett schysst stall är ett stall där alla trivs och känner sig trygga. Ett schysst stall har schyssta möjligheter för att träna och äta bra. Ett schysst stall är schysst på de flesta sätt du kan tänka dig.

Tävlingen är avslutad!
Vinnare är: Föreningen Nyckelryttarna, Stall Nyckelby

Ett schysst stall är något som Svenska Ridsportförbundets Centrala Ungdomssektion, CUS, vill prata mer om under 2017. Därför startar CUS det nya året med en kampanj för att ge ridsporten, och Sveriges alla stall, en anledning att prata om just detta. Förhoppningen är att vi tillsammans kan bidra till det stallklimat vi önskar, där alla mår bra, har kul och trivs.

För när alla mår bra i stallet gör också hästarna det. Det är förstås många saker som påverkar hur du mår. Som att du och dina stallkompisar har roligt tillsammans, att du tränar och att du äter sånt kroppen tycker om. Och det är precis det här vi menar när vi pratar om att vara ett schysst stall.  

Kampanj på Facebook med start 16 januari 
Under fyra veckor kommer CUS sida på Facebook (Ung i Ridsporten) handla om att vara ett schysst stall och vad det innebär. Vi kommer visa inspirerande kortfilmer och samtidigt passa på att efterlysa Sveriges schysstaste stall.

Ta tillfället och vinn 10 000 kr till ert stall! 
Är det ert stall vi söker? Vi utlyser en tävling som består av tre olika delar: Schysst mat, Schysst träning och Schysst stallkompis. Det enda ni behöver göra för att delta med ert stall är att berätta varför ni är Sveriges schysstaste. Kanske brukar ni ha gemensamma stalldagar, är grymma på att träna tillsammans eller brukar laga matlådor till varandra?

Tävlingen pågår från den 16 januari till den 7 februari. Uppmana gärna alla på stallet att engagera sig i tävlingen! Varje person kan endast tävla en gång, men stallet kan nomineras av flera. Bra va!

Hur ni deltar
Gå in på Ung i Ridsportens Facebook. Leta på ett av tävlingsinläggen och följ instruktionerna nedan.

Instruktioner:

  1. Berätta varför ditt stall är Sveriges schysstaste
  2. Skriv motiveringen i en kommentar under ett av tävlingsinläggen på Facebook.
  3. Ange #schysststall och skriv också namnet på det stall du tävlar med.

OBS! Du måste vara över 16 år och ha en offentlig profil på Facebook för att vara med och tävla. Be gärna en vuxen skicka in ditt bidrag om du själv inte har en offentlig sida. Det går jättebra att göra så! Du kan endast tävla en gång, men ditt stall kan delta obegränsat antal gånger om ni är flera som vill skicka in en motivering.

Tävlingen pågår från 16 januari till 7 februari. Vinnarna kommer att kontaktas via Facebook den 11 februari, och därefter publiceras på CUS sida på Facebook.

Villkor
Genom att vara med i tävlingen ger du rätten till att Svenska Ridsportförbundets Ungdsomssektion och Svenska Ridsportförbundet kan använda din motivering i marknadsföringssyfte. Detta innebär att du samtycker till att ditt tävlingsbidrag kan komma att användas i deras digitala kanaler som t.ex i utskick, på webben, Facebook samt Instagram.

Tävlingsarrangören är Svenska Ridsportförbundets Ungdomssektion och juryn består av Ungdomssektionens styrelse, som väljer ut den motivering som de tycker bäst beskriver ett Schysst Stall. Juryns beslut är slutgiltigt. Anställda eller anhöriga till anställda hos Svenska Ridsportförbundet får inte delta i tävlingen.  

Tävlingen har inget samband med och arrangeras inte av eller tillsammans med Facebook eller Instagram.

Pris i tävlingen Sveriges schysstaste stall är 10 000 kr som går till det vinnande stallet. Vinsten ska användas för att göra stallet ännu schysstare. Pengarna betalas ut genom att Svenska Ridsportförbundet kontaktar det vinnande stallet och med dem kommer överens om hur vinsten ska överlämnas. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Om en vinnare inte uppfyller villkoren i tävlingen eller om en vinnare inte kan nås trots rimliga ansträngningar att göra så, kommer en ny vinnare att väljas. Lycka till!


Senast uppdaterad: 2017-03-13

Huvudsponsor

Förbundssponsorer

Sponsorer

Hotellpartner

Medlemstidning

Annons