Peter Eriksson tillträder lärartjänst på Flyinge

2010-08-10

Peter Eriksson blir ny lärare på Flyinges Hippolog- och Unghästutbildarprogram som startar i slutet av augusti. Tidigare har Jens Fredricson haft uppdraget, men kommer nu att lämna Skåne för sitt nya engagemang på Strömsholm.

- Jens har tillfört Flyinge mycket under många år och vi önskar verkligen honom lycka till i framtiden! Nu ska morgondagens stjärnor på Flyinge tränas av Peter Eriksson - mästarnas mästare, säger Carolina Rytterkull, Skolchef på Flyinge.

Från och med hösten övergår Hippologprogrammet till att bli ett treårigt kandidatprogram. Förändringen medför, förutom ett breddat och fördjupat kompetensområde, även möjligheter att bygga på programmet på mastersnivå. Unghästutbildarprogrammet är en eftergymnasial utbildning som leder till yrkeshögskoleexamen.

Våra utbildningar

Botkyrka RS kärlek

Mer information och anmälan

Läs mer
basutbildningen

Basutbildningen

Läs mer
Ridlärare-och-häst

Hästsportens Folkhögskola

För dig som vill arbeta med att utveckla människor och hästar.

Läs mer

Huvudsponsor

Förbundssponsorer

Sponsorer

Hotellpartner

Samarbetspartner

Annons