FOTO: Roland Thunholm

Ridlärardagar med fokus på ekipaget

2016-02-01

Ridlärardagarna 2016 arrangeras i mars på fyra platser, Flyinge, Strömsholm, Luleå och Östersund. Maria Terese Engell, Daniel Svensson och Elisabet Lundholl delar med sig av sina kunskaper på temat Ekipaget.

Du som är Svensk Ridlärare I, II, eller III, är mycket välkommen till någon av Svenska Ridsportförbundets Utbildningssektions fortbildningsdagar i mars. Deltagande på fortbildningen minst vartannat år innebär också att Du finns med den ridlärarlista som publiceras på Svenska Ridsportförbundets hemsida. 

Passa på att träffa kollegor och vänner, få inspiration och utbyta erfarenheter.

Under dagen träffar du

Maria Terese Engell  – Veterinär sedan 2008 utbildad vid Szent Istvan Universitetet i Budapest. Har varit anställd på ”Rikstoto klinikken Bjerke AS” och därefter på Norges Veterinärhögskola. Maria Terese drifter idag ”Kalnæset Hesteklinikk” och doktorerar i hur ryttarens sits och balans påverkar hästens rörelsemönster.

Daniel Svensson – Svenska Ridlärare III och A-tränare i hoppning. Arbetar som hopplärare vid Ridskolan Strömsholm. Daniels erfarenhet av utbildning av hästar och ryttare – från den första grunden upp till svår klass hoppning - tillsammans med erfarenhet av ridskoleverksamhet ger en stor kunskapsbank att få exempel ur.  Daniel kommer att dela med sig av sin erfarenheter kring hur vi kan bygga upp hoppverksamheten vid våra ridskolor.

Elisabet Lundholm – Svensk Fellow och A-tränare i dressyr. En av våra mest meriterade dressyr-tränare med stor erfarenhet av ridskoleverksamhet. Elisabets erfarenhet av utbildning av ryttare och hästar på olika nivåer och ryttare från olika grenar har starkt bidragit till Elisabets kunskaper. Under Ridlärardagarna får du ta del av dem.

Representanter från Svenska Ridsportförbundet - ger dig aktuell förbundsinformation

Kostnad: 300:- / deltagare, inbetalas enligt information när du fått bekräftelsemail, efter sista datum för anmälan.
I avgiften ingår lunch samt fika x 2.

För att delta på av Svenska Ridsportförbundet anordnad fortbildning måste du vara medlem i förening som är ansluten till SvRF. Föreningstillhörighet ska anges vid anmälan

Datum och platser

Klicka på länk för anmälansista anmälningsdag 10 februari 2016

Hålltider:
09.00                  Samling – kaffe och smörgås
12.00                  Lunch
15.30                  Avslutande samtal – fika
Senast 16.00    Slut för dagen

ev frågor: Lena Annergård, telefon 0220 – 456 13, mail lena.annergard@ridsport.se

Välkommen med Din anmälan

Våra utbildningar

Botkyrka RS kärlek

Mer information och anmälan

Läs mer
Basutbildning 4

Basutbildningen

Läs mer
Ridlärare-och-häst

Hästsportens Folkhögskola

För dig som vill arbeta med att utveckla människor och hästar.

Läs mer

Huvudsponsor

Förbundssponsorer

Sponsorer

Hotellpartner

Medlemstidning

Annons