Värderingar blir verklighet i obligatorisk ledarskapskurs

2017-10-12

Ett gott ledarskap bygger på gemensamma värderingar. Hur värderingar blir verklighet är kärnan i ridsportens basutbildning som riktar sig till ledare på alla nivåer. Från och med 1 januari 2018 är Basutbildningen obligatorisk och ett behörighetskrav för flera av Svenska Ridsportförbundets ledarutbildningar.

Basutbildningen är obligatorisk och ett behörighetskrav för att bli utbildare i grönt kort på distrikts- och föreningsnivå, ungdomsutbildning, ridledarutbildning och central och regional funktionärsutbildning.
Dessutom är Basutbildningen för ridsportens ledare obligatorisk och ett behörighetskrav till utbildningarna Funktionsnedsättning och delaktighet steg III, samtliga regionala och centrala funktionärsutbildningar, Ridledarutbildningen, Svensk Ridlärare I samt till C-tränarutbildningen.

Basutbildningen ska vara obligatorisk för förbundskaptener och landslagsledare och utbildningstillfället ska vara gemensamt för landslagsledare från alla grenar.

Under 2017 finns möjlighet att gå Basutbildningen i efterhand, från och med 2018 ska sökande ha gått Basutbildningen innan annan utbildning påbörjas. Kontakta ditt distrikt för information om var och när Basutbildingen arrangeras.

Våra utbildningar

Botkyrka RS kärlek

Mer information och anmälan

Läs mer
basutbildningen

Basutbildningen

Läs mer
Ridlärare-och-häst

Hästsportens Folkhögskola

För dig som vill arbeta med att utveckla människor och hästar.

Läs mer

Huvudsponsor

Förbundssponsorer

Sponsorer

Hotellpartner

Medlemstidning

Annons