Inspireras med Ridsportens Affärsskola

2018-06-26

Hur skapar du motivation, engagemang och framgång i din verksamhet? Ridsportens Affärsskola är en exklusiv och skräddarsydd utbildning för ridskolechefer och förtroendevalda styrelseordförande som vill utveckla sin verksamhet och sig själva som ledare.

Boel Nilsson, ridskolechef på Surahammars Ryttarförening säger såhär om sin erfarenhet av Ridsportens Affärsskola

- Det är en inspirerande kurs med många intressanta teman, hur vi nyttjar personal och hästar, skapar en bättre ekonomi, skriver avtal med mera. Det är även roligt att få träffa andra kursdeltagare med olika erfarenheter från hela landet, berättar Boel.

Under tre tillfällen om två dagar varje tillfälle (12-13 sep, 10-11 okt, 14-15 nov) i höst träffas Ridsportens Affärskola på Thottska villan på Strömsholm. Med ett kursprogram som fokuserar på kommunikation och ledarskap samt ekonomi och juridik ger Ridsportens Affärsskola möjligheter till erfarenhetsutbyte och personlig rådgivning. Utbildningen blandar teori och grupparbeten med många praktiska övningar och även hemuppgifter. Med hem får du en välfylld verktygslåda för framgångsrik ridskoleverksamhet.

Läs mer och ansök senast 30 juli 2018.

Våra utbildningar

Botkyrka RS kärlek

Mer information och anmälan

Läs mer
basutbildningen

Basutbildningen

Läs mer
Ridlärare-och-häst

Hästsportens Folkhögskola

För dig som vill arbeta med att utveckla människor och hästar.

Läs mer

Huvudsponsor

Förbundssponsorer

Sponsorer

Hotellpartner

Samarbetspartner

Annons