FOTO: Mikael Sjöberg/Svenska Ridsportförbundet

Ansök till Ryttarutveckling nivå 2!

2017-08-30

Nu har du chansen som vill satsa lite extra på dig som ryttare. Under hösten 2017 och vintern 2018 finns möjligheten att delta i ett utvecklingsprogram för ryttare.
Ryttarutveckling ger dig möjligheter att utvecklas som tävlingsryttare. Lär dig mer om hur du kan höja din prestation och arbeta med målsättning. Utvecklingsprogrammet handlar även om värdegrundsfrågor, förberedelse för tävling och träningen i vardagen. Satsningen kommer ge dig inspiration och kunskap som ger en bra grund för dig som tävlingsryttare.

Ryttarutveckling nivå 2 kommer 2017/18 vara ett samarbete mellan Värmlands och Örebro Läns Ridsportförbund. Träffarna kommer vara samlade runt två helger med övernattning. En i varje distrikt där alla träffas, tar del av föreläsningar, byter erfarenheter och avslutas med en clinic.

Första träffen är den 2-3 december i Örebro distriktet och andra träffen är den 10-11 mars i Värmlands distriktet. När du har blivit antagen och tackat ja till utvecklingsprogrammet är båda träffarna obligatoriska.

Till ryttarutveckling nivå 2 söker vi dig som är hopp eller dressyrryttare i åldern 16-25år. Du ska träna och tävla på LA nivå i dressyr och LA/120 i hoppning. Det finns i år 20 platser till utvecklingsprogrammet.

Kostnad: 2500kr för två helger med helpension, föreläsningar, 2 clinics samt en jacka. Faktureras efter att du blivit erbjuden plats och tackat ja.

Ansök senast den 25 september via ansökningsformuläret nedan.

Ladda ner mer information

  1. Ryttarutveckling inbjudan 2017

Annons