Granngården värd för nya riksmästerskapet

2017-11-29

Butikskedjan Granngården har ett brett sortiment för alla som lever ett jordnära liv och de senaste åren har företaget satsat för att utveckla sitt utbud för häst och ryttare. Därför känns det lika naturligt som spännande att Granngården och Svenska Ridsportförbundet inleder ett brett samarbete. En stor del i avtalet är Granngården Riksmästerskap.

- För oss på Granngården är det viktigt att erbjuda ryttare ett komplett, kvalitativt och snyggt häst- och ryttarsortiment. Vi vill göra det enkelt för den aktiva ryttaren att på en och samma plats hitta allt som behövs till både vardag och tävling, berättar Emilia Sahlén, chef för Granngårdens Kundklubb.

I Granngården Riksmästerskap i hoppning får den stora majoriteten av landets hoppryttare en unik chans att delta i en rikstäckande tävling i lätta och medelsvåra klasser. Tre ryttare i tre klasser, 1,10-, 1,20- och 1,30-hoppning, samt totalt sex ponnyryttare i två klasser kommer att utses till Riksmästare 2018. Finaltävlingen arrangeras under Sundbyholm Summer Games vecka 31 i Eskilstuna.

Ryttarna kan kvala på alla tävlingar från Kiruna i norr till Ystad i söder och någon särskild cupanmälan för kvalen behövs inte. Allt ska vara enkelt och smidigt.

- Svenska Ridsportförbundet vill erbjuda så många ryttare som möjligt inspiration och motivation i sin vardag med häst. Med Granngården Riksmästerskap får vi en tävling som sätter allt fokus bredden, vilket känns helt rätt, säger Camilla Sand, marknadschef på Svenska Ridsportförbundet.

På samma sätt vill Granngården möta behoven hos landets ryttare - alla med hästen som livsstil och passion. Det gäller allt från utrustning för häst och ryttare med stort fokus på kvalitet, komfort och säkerhet, till brett sortiment av foder som bidrar till sunda och välmående hästar. Mer information om Granngården Riksmästerskap och vad hela samarbetet mer kommer att medföra för Sveriges hästintresserade återkommer vi till.

Om Granngården
Granngården är en del av Sveriges historia sedan 1880. I över hundra år har vi varit en knutpunkt för svenska bönder. Genom vårt arv har vi en stor kunskap i frågor som rör odling, djur och natur. Granngården erbjuder rejäla produkter och tjänster, kloka råd och massor av inspiration. Vi är den kunniga och hjälpsamma grannen som vill underlätta för dig som vill leva ett jordnära liv.

Regler

StrömsholmsHästmuseum

500 år av historia

Öppet varje dag i din mobil

Bilda en förening

Funderar Ni på att bilda en ridklubb? Så här kommer ni igång!

Läs mer
kastenman-iluster5

Jubileumsgalleri

1912-2012

Besök vårt galleri
Datamoln_652

Medlemsavgift

IT-stöd till föreningen.

Till Ridsportportalen

Huvudsponsor

Förbundssponsorer

Sponsorer

Hotellpartner

Medlemstidning

Annons