Smedstad och Linköpings FRK är nästa stopp på Patrik Kittels Dressage Tour i samarbete med Saab.
FOTO: MIKAEL SJÖBERG

Linköping nytt stopp på Kittels turné

2018-03-12

Den 21 april tar Patrik Kittel Dressage Tour plats på Smedstad Ridsportcenter i Linköping. Touren är en resa mot Grand Prix som just nu ger dig insikter på medelsvår nivå. 

Patrik Kittel rider i världstoppen och vann nyligen den västeruopeiska världscupligan i dressyr, FEI World Cup, och gör sig redo för världscupfinal.
Nu har du chansen att ta del av Patrik Kittels kloka dressyrkoncept.
Med hjälp av ryttare i arenan ger han dig inskter om vad som krävs för att rida dressyr på medelsvår nivå.

Genom samarbetet med Saab möts dressyr och innovativ teknik.
Under Patrik Kittel Rour ges besökarna en unik möjlighet att medverka i realtid under clinicen,  både med Patrik och varandra. Ett upplägg som i kombination med Patriks förmåga att få det svåra lättförståeligt, har visat sig vara en uppskattad kombination.

Missa inte att besöka Patrik Kittel Dressage Tour i Linköping den 21 april. Dagen arrangeras tillsammans med Linköpings Fältrittklubb på Smedstad Ridsportcenter, och dessutom planeras en ungdomsdag i samma anda som den som anordnades hos Djursholms Ridklubb tidigare i år. Unga ryttare (13-20 år) bjuds in till en inspirerande förmiddag tillsammans med Patrik Kittel och några av våra mest spännande dressyrryttare. Läs mer HÄR

Touren är resultatet av ett samarbete mellan landslagsryttaren Kittel, Saab och Svenska Ridsportförbundet. Mer information på dressagetour.se där du också bokar biljetter. Via dressagetour.se kan du även titta i förväg på Patriks instruktionsfilmer, testa sina kunskaper och ställa frågor.

Boka din biljett till Linköping 21 april här!

 

Patrik Kittel Dressage Tour i Umeå den 11 mars är inställd. 

Huvudsponsor

Förbundssponsorer

Sponsorer

Hotellpartner

Samarbetspartner

Annons