7 fantastiska ungdomar mottar Thore Johanssons Stipendium på 2000 kr vardera.

Thore Stipendiater 2018

2018-03-13

STIPENDIUM
Till minne av Thore Johansson 

 

För ungdomar som är föredömen i sin hantering av häst och i umgänge med sina kamrater.

Ebba Persson – Landskrona Rk är en förebild för såväl ungdomar som vuxna i sin förening Landskrona ridklubb. Ebba är aktiv och drivande i föreningens ungdomssektion samt håller i teorilektioner och är stallvärd. Ebba följer alltid gott horseman- och sportsmanship.

Natalie Hellberg - Dalby RF -lever för sina hästar och ser till att de får en varierad träning. Natalie drar sig inte för att låta andra prova på hennes huvudgren körningen. 2017 har kantats av stora framgångar och framtidsmålet är SM och EM. Natalie är med i Dalby Ryttarförenings ungdomssektion och är en god förebild för andra barn och unga.

Lina Mellby - Hittarps Rk-  har ett hjärta av guld och är alltid noggrann och omtänksam gentemot hästar som hon tar sig an. Oavsett om det är hennes ¨favorit¨ häst eller om det är någon annan häst i gruppen hon tar sig an, så visar Lina stor respekt gentemot sitt åtagande och omtanke för hästens bästa. Lina visar stor ödmjukhet, empati och stöttning till sina kamrater och föregår alltid med en positiv och glad attityd.

Ebba Rindmo - Staffanstorps RSF- hanterar sina hästar på ett föredömligt sätt och delar gärna med sig av sin kunskap till övriga i klubben. 2017 hade Ebba två ponnysar med sig till ungponny SM. Även kamrater får följa med på tävling för att se och lära på nära håll. Ebba är alltid ödmjuk och hjälper gärna till med träningar för klubbkamrater. Ebba är en förebild i sin förening Staffanstorps ridsportsförening.

Emmie Persson - Albo RK - ställer alltid upp i sin förening Albo ridklubb, både för ungdomssektionen och övriga arrangemang. Ebba har god hand såväl med hästar som med barn. Ebba föregår alltid med gott exempel och är en förebild.

Linnéa Svensson - Öveds jakt & fältrittklubb -är noga med att hjälpa andra, oavsett om det är i stallet, skolan eller fritiden. Hon älskar sina ponnyer och är väldigt mån om att dessa skall må bra. Linnéa prioriterar sin och ponnyernas utbildning vilket inte minst syns genom noggrann planering med mål och delmål. Föregående årsmål var kvala till ponny SM i dressyr vilket hon satte x2.

Sophia Lindh Young - Flyinge RF - är 15 år gammal och har med hårt arbete och stort tålamod tränat upp sina ponnyer från grunden till absoluta ponnytoppen. Meritlistan är lång och trots fullspäckat tävlingsschema är hon alltid engagerad i klubbens aktiviteter, Sophia ställer alltid upp, både för gammal och ung. Hon delar gärna med sig av sin kunskap och ser till så att alla får vara med.

Sponsorer

Annons