FOTO: Mikael Sjöberg

Vi söker marknadskommunikatör

2018-04-13

Svenska Ridsportförbundet söker Marknadskommunikatör som skapar redaktionellt innehåll och engagerande kommunikation i ett av Sveriges största idrottsförbund.

Svenska Ridsportförbundet är ett av de största idrottsförbunden i Sverige och med kraft av ideella föreningar utvecklar vi ridsport med kvalitet, för alla – hela livet.
Vår verksamhet är omfattande och omväxlande. Vi arbetar med elitidrott, stora evenemang, utbildnings- och ridskoleverksamhet. På Svenska Ridsportförbundets kansli i Strömsholm arbetar 40 personer varav åtta inom marknad och kommunikation.
 
I ditt arbete ingår att omvandla kommunikationsstrategi till innehåll som bygger varumärke och skapar värde för Svenska Ridsportförbundet och våra samarbetspartners. Det innebär bland annat att planera och skapa målgruppsanpassat och engagerande innehåll bestående av text, bild och film för våra kanaler, samt uppföljning och effektmätning. Du ska vara insatt i produktionsprocesser och bildhantering.
 
Vi söker dig med akademisk examen inom kommunikation och marknad. Du är en skicklig skribent utifrån ett redaktionellt perspektiv och har intresse och känsla för grafisk formgivning. Tidigare arbete med aktivering av sponsorrättigheter är meriterande. Eftersom Svenska Ridsportförbundet är en ideell organisation är det positivt om du har tidigare erfarenhet, som anställd eller ideell, från liknande verksamhet.
 
Som person är du driven, lyhörd och lösningsorienterad. Du gillar att arbeta tillsammans med andra och har lätt för att vinna förtroende. Du har förmågan att sälja in idéer och projekt internt och externt. Du är noggrann och dina uppdrag levereras med hög kvalitet inom utsatt tid. Du är kreativ, positiv och ser möjligheterna i ditt arbete.
Tjänstens omfattning är heltid, tillsvidare och tillträds enligt överenskommelse. Arbetsplatsen är förlagd till Strömsholm.
 
Välkommen med din ansökan med cv och personligt brev till: 
Svenska Ridsportförbundet, Camilla Sand, Ridsportens Hus, 734 94 Strömsholm eller till camilla.sand@ridsport.se senast den 2 maj 2018.
 
Vi avser att genomföra intervjuer den 15 och 16 maj.
 
Vid frågor kontakta Camilla Sand, marknadschef, 070-979 56 76 eller Lotta Amnestål, informationschef, 0709 79 56 35.
 
Läs mer om Svenska Ridsportförbundet på www.ridsport.se
 
 
 

Bilda en förening

Funderar Ni på att bilda en ridklubb? Så här kommer ni igång!

Läs mer
kastenman-iluster5

Jubileumsgalleri

1912-2012

Besök vårt galleri
Datamoln_652

Medlemsavgift

IT-stöd till föreningen.

Till Ridsportportalen

Huvudsponsor

Förbundssponsorer

Sponsorer

Hotellpartner

Medlemstidning

Annons