Ny sponsor till Seniorcuperna!

2018-05-14

Skånes Ridsportförbund kan med glädje meddela att Torstensons Hästtransportcenter AB går in som huvudsponsor till de populära seniorcuperna i dressyr och hopp.

Seniorcuperna är lagserierna för mogna ryttare i såväl dressyr som hoppning som rids under höstterminen 2018. Lagen består av 3-4 ryttare som alla är födda 1978 eller tidigare. I så väl dressyr som hopp välkomnas tema i både klädval och musik (dressyren).

I hoppning rider ryttarna på en bana 110 cm bed A1a med 30 cm sänkta hinder, (80 cm) bedömning laghoppning enl TR III mom 320. Ryttarna får inte ha tävlat 120 cm eller högre under 2013 eller senare.
Dressyrlagen består av ryttare som rider LA:1 och/eller LB:1 till egen vald musik. i LB:1 2015 till egen musik.  Ryttarna får ej ha startat MsvC eller högre under 2013 eller senare.

Syftet med seniorcuperna är att främja Ridsport För alla – Hela livet.  

”Torstensons har under de senaste åren gjort flera insatser på ungdomssidan med Torstensons Ungdoms Grand Prix i Falsterbo som kronan på verket.

Ridning är dock en sport och sysselsättning som kan utövas hela livet. Vi på Torstensons tycker därför att Skånes Ridsportförbunds seniorcuper inom såväl hoppning som dressyr är en föredömlig satsning och påvisar just detta. Torstensons ser fram emot att under 2018 och 2019 var huvudsponsor för seniorcuperna i hoppning och dressyr.

Till Torstensons och våra representanter över hela Sverige vänder du dig med förtroende när det gäller alla typer av fordon för att transportera din häst. Vi är importör av flera märken av hästtrailers samt små och stora lastbilar. Kunskapen om hästar och att transportera dessa är livslång hos de flesta av oss. Välkommen till Torstensons! – Ola Torstenson”

 

FÖRSTA PRIS:
Resa för hela laget till Sweden International Horse Show - Stockholm Friends Arena.

Resa, inträde till hopp- resp. dressyrföreställning, boende och middag ingår.

Sweden International Horse Show är ett samarrangemang mellan Friends Arena och svenska Ridsportförbundet tillsammans med Internationella Ridsportförbundet FEI.

 sihs_logo_2018

                                                                                                    

Arrangörer och tidpunkter för delomgångarna och finalerna

Torstenson Senior Dressage Cup 

v.35

v.40

v.45 – Final!

 

Arrangörer
Grupp 1

Klippans Ridklubb

Viarps Kör och ridklubb

Sydslätten Rf

 

Ev. Grupp 2

Stävie Rf

Staffanstorps ridsportförening

 

 

 

 

 

 

 

Torstenson Senior Jump Cup

v.37

v.39

v.42


v.46 - FINAL

Arrangörer
Grupp 1

Malmö Ridklubb

Stävie Rf

Lillhagens Ridklubb


Skabersjöortens Rf

Ev. Grupp 2

Södra Sallerups Rf

Trolleholms Rf

Fjälkestads Ridklubb

 

 

SkanskaMasterkapen_logo_rund_2018

Skånska Mästerskapen (DM)

Läs om våra DM-medaljörer

Sponsorer

Annons