Ridlärare sökes

2018-06-14

Götene Ryttarklubb är en liten förening som bildades 1969. Vi har ca 200 medlemmar och ca 140 uppsittningar per vecka från ridlekis till seniorgrupper och träningsgrupper.

Vi söker nu en ridlärare  som även kan ansvara för verksamhet och hästar.

Vi ser gärna att du har SRL1-3, Hippolog eller annan relevant bakgrund, som vi finner likvärdig. Gärna med tidigare erfarenhet som ridlärare. Stor vikt läggs dock vid personlig lämplighet.

Som person är du strukturerad, engagerad, trygg och positiv. Vi ser gärna att du är aktiv ryttare, då tjänsten även innefattar utbildning av våra hästar. Intresse för ridning i terräng/skog och mark är meriterande, då vår ridskola erbjuder fin ridterräng samt en mindre terrängbana finns i närområdet.

Som ansvarig för våra hästar förväntas du vara mycket kunnig i hästhållning och ha ett brinnande íntresse för att lära våra elever mer om hästens behov, beteende och god hantering.

Anställningsgrad 75%. Kan diskuteras.

Tillträde 2018-08-13 eller enl. överenskommelse.

Ansökan med CV och ett personligt brev skickas via e-post till ordf Tina Hägnander e-post

Ange ditt telefonnr i ansökan så ringer vi upp. Sista ansökningsdag 2018-06-20. Intervjuer kommer dock att ske löpande, så att vi kan få anställningen klar så snart som möjligt.

 

 

Sommartid på kansliet

Läs mer
Vår ridklubb

Kansli

Läs mer

Sponsorer

Annons